Na meji razvrata

Na meji razvrata

Avtor: PAM ROSENTHAL
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Edge of Impropriety

* ½       17 vote
Oceni knjigo:
35

Marina Wyatt je popularna pisateljica in prelepa grofica, predvsem pa neskončna in hvaležna tema za obrekljive članke. Marini je seveda jasno, da javni škandali, s katerimi je povezana, pospešujejo prodajo njenih romanov. Izid njenega najnovejšega romana pa povsem slučajno sovpade z zavrnitvijo njenega trenutnega ljubimca, sira Anthonyja Hedgesa, kar odpira vrata popolnoma novi aferi.
Anthonyjev stric, Jasper James Hedges – poznani znanstvenik, je prišel v London, da bi ocenil umetnine premožnega zbiratelja. V Marini prepozna neprecenljivo umetnino povsem druge vrste. In vsi zapleti, ki vzniknejo v Marinini domišljiji, niso nič v primerjavi s tem, kar povzroči Jasper: erotično pustolovščino spletk in izdajstev – nevarno potovanje po meji razvrat in čeznjo.
V tej zgodbi nas avtorica popelje v zapleten družbeni položaj pisateljice v 19. stoletju, in sicer z vsemi pastmi, ki jo ovirajo, in s sladkostrastno ljubeznijo, ki ji odpre popolnoma nov svet.

Komentarji:

  1. metkasmetka 21/08/2013 19:44

    daj mi pošlji tvoj mail pa ti bom jaz poslala eno od Lise Kleypas če želiš…

  2. Lady Starlight 22/08/2013 0:44

    Metkasmetka HVAAAALA ti. :) Moj mail pa je olga.stuhec@gmil.com. :)

  3. Ana 24/08/2013 14:34

    Živjo!
    Tudi sama sem strastna ljubiteljica knjig. Ker raje pišem na dolgo in široko kot komentiram sem začela pisati blog, kjer lahko klepetamo o knjigah in še čem. J epodobno forumu, ki si ga nekatere že nekaj časa želite. Vabljeni!
    http://aninblog.blog.siol.net/

  4. eloise 15/04/2014 19:31

    Tako kot pri drugi knjigi te avtorice, potencialnega bralca pritegne samo naslovnica.
    Meni ni bila, zato sem jo vrnila in pričela z branjem druge knjige.
    Lahko da je komu všeč, vendar meni ni – takšno pač je moje mnenje.

  5. marelica 23/03/2016 7:50

    Prejšnji teden sem si izposodila obe knjigi te avtorice. Bili sta na polici, naslovnica pa me je pritegnila. No, pa sem se tudi jaz ujela na limance. Pri obeh sem se mučila z branjem vendar dlje od 100 strani pri vsaki nisem prišla. Redko se mi zgodi, da moram knjigo odložiti – tokrat pa sem eno za drugo. Nad prebranim nisem bila navdušena in sem ju brez kančka slabe vesti vrnila v knjižnico. Mogoče sta knjigi komu všeč, vendar sta mene popolnoma odbili – vsak ima svoj okus.
    Ocena: 1

Napiši komentar