V postelji z bojevnikom

V postelji z bojevnikom

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Highlander, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: In bed with highlander

* * *     67 vote
Oceni knjigo:
37

Ewan McCabe je bojevnik, trdno odločen premagati sovražnika. Zdaj ko je dozorel čas za boj in se pripravlja, da bo z orožjem dobil, kar mu pripada, se v Ewanovih rokah proti njegovi volji znajde modrooka zapeljivka vranje črnih las. Mairin bi resda lahko pomenila odrešitev za  

 

Ewanov klan, toda moški, ki ne sanja o ničemer drugem kot o maščevanju, kaj malo ve o tem, kako se zmaguje na ljubezenskem polju. 

 

Mairin, nezakonska kraljeva hči, je rešena iz nevarnosti samo zato, da vzame za moža svojega karizmatičnega in gospodovalnega rešitelja Ewana McCaba. Toda privlačnost, ki jo čuti do robatega Višavca, rodi hrepenenje po njegovem nežnem dotiku; pod njegovo čutno oblastnostjo se prebudi njeno telo. Mairinina duhovna moč, srčnost in strastnost so na pragu vojne velika preizkušnja za neustrašnega bojevnika Ewana McCaba.

Komentarji:

  1. pikica* 21/07/2014 11:42

    Torej zakon velja tudi za klube? :(

  2. Lady Starlight 22/07/2014 6:46

    Ojoj, a niti klubov ne bodo več dovoljevali. :( Pa se je meni zdelo, ko sem brala osnutek, da sem nekje zasledila, da so klubi lahko, če so člani obvezani vsaj 4x letno kupiti knjigo – in se mi je to zdelo, da sovpada s SK in se nisem sekirala. :(

    Ne vem zakaj se mora država v vse vmešati, sedaj dela škodo tako založbam kot bralkam. :( Veliko lažje sem si trde vezave privoščila, ko sem povsod dobila kakšen popust, sedaj so to ukinili – vseeno pa pričakujejo večjo prodajo knjig in posledično zaradi večje naklade nižje cene. To je absurd. :/

  3. sabina 22/07/2014 17:04

    No, končno sem tudi jaz prišla do knjige V postelji z bojevnikom. :)
    Čudovito branje, ki te popolnoma zasvoji! Svojeglavi Ewan in odločna Mairin, res sta poseben parček.
    Najbolj sem se zabavala ob opisovanju poljubljanja z jezikom, sočnem pogovoru s služabnicami, zlasti pa ob Mairini izjavi, citiram: “Splošno znano je, da je lahko moški samo dober ljubimec ali dober bojevnik,” je skomignila z rameni. ” Ti se znaš pač bolje bojevati.” :D Jaz sem na tem mestu skoraj umrla od smeha.
    Kot da pa še ni dosti nesporazumov, ko pride Mairin k McCabom, je še tu zlobni in častihlepni Duncan Cameron, ki se hoče na vsak način polastiti dediščine, tako da spletk ne manjka.
    Že komaj čakam nadaljevanja. :)

  4. Sabiy 24/07/2014 18:58

    Ma prav zanima če bodo prevedli tudi drugo njeno zgodovisko serijo: The Montgomerys and Armstrongs, ker sem slišala da je ta serija veliko boljša od te o McCabovih bratih, čeprav je ta tudi enkratna ;) sta baje prvi dve knjigi v novi seriji odlični (tretja knjiga izide šele spomladi 2015) :)

  5. Gea 25/07/2014 8:36

    Mene ta knjiga ni preveč navdušila ko sem jo prebrala pred leti, sta pa naslednji dve knjigi toliko boljši.

    Sabiy, The Montgomerys and Armstrongs so mojstrovina in avtoričina najboljša serija do sedaj :)

  6. saby 25/07/2014 8:55

    Vem da so The Motgomerys and Armstrongs njena najboljša serija do sedaj in ravno zato me zanima, če jo bodo tudi prevedli, ker je res veliko boljša od bratov McCabe, čeprav so tudi oni zelo dobri ;)

  7. Lady Starlight 28/07/2014 8:47

    Jaaa, tudi mene to zanima, se pridružujem tvoji želji saby. Mogoče nam bo urednica Maja vedela povedati kaj več. :)

  8. Angelika 12/08/2014 18:35

    Kot vidim na Emki sta izšli že drugi in tretji del: Zapeljati višavsko dekle in Nikoli se ne zaljubi v bojevnika. Zdaj pa res že dolgo niso dodane nove knjige, je že kar veliko novih, tako da nujno, nujno; da bomo lahko komentirale.

  9. Lady Starlight 14/08/2014 23:21

    Kolikor vem, je naša Suzana zadnje čase zelo zaposlena, pa verjetno urejanje ene take strani, pa sledenje novostim tudi vzame čas, poleg tega pa to počne čisto ljubiteljsko, pa se ji verjetno časovno ne izide. Bodimo potrpežljive. Je pa res, da smo se tako navadile na KR, da nam manjka, ko preberemo knjigo, pa je ni, da bi jo pokomentirale, priznam, tudi meni manjka, zeloooo, po drugi strani pa tudi Suzano razumem. :)

  10. Mrs. Darcy 15/08/2014 10:41

    Saj sem poskušala tudi sama dodat novo knjigo, ker je nekje opcija …. pa napiše, da sporočilo ni poslano.
    Bi to lahko še kdo pomagal pri dodajanju knjig… jaz imam dostikrat čas za kakšne “neumnosti”

  11. Lady Starlight 15/08/2014 11:08

    A res? No, super ideja, mogoče bi pa Suzano prosile, da sprosti tole opcijo, pa ji pomagamo, dokler bo sama prezaposlena. :)

  12. Mateja 16/08/2014 15:04

    Jaz sem pa probala, pravkar in mi je napisalo, sporočilo poslana.

  13. saby 28/08/2014 17:48

    Sem prebrala celo serijo v dobrem dnevu in se enostavno ne morem odločiti, kateri brat McCabe mi je ljubši ;) bi imela kar vse tri ;) Ali je katera kaj slišala, če bojo tudi prevedli njeno drugo serijo Montgomerys and Armstrongs?

  14. maxim 02/09/2014 15:32

    Prebrana v enek kosu in tudi meni stil zelo diši po JG in njenih višavcih. Se mi pa zdi, in to zelo močno, da bo tretja resnično tista top te serija. Se že veselim.

  15. Mrs. Darcy 03/09/2014 13:26

    No, na to knjigo sem se pa kar načakala :)

    In končno uspela prebrat. Luštna vsebina in res zelo stil Garwoodovih višavcev. Prijetno branje in knjiga, ki jo je ne moreš odložit, doker ni prebrana.
    Sta pa že tu oba brata luštno zastavljena in tudi jaz mislim, da bo tretja s Caelenom najboljša :D

    naslednji dve imam že rezervirani, samo na vrsto moram pridt :D

    4/5

Napiši komentar