Nedolžni ogenj

Nedolžni ogenj

Avtor: BRENDA JOYCE
Serija: Bragg Saga, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Innocent fire

* * * *   68 vote
Oceni knjigo:
120

Prva knjiga Saga o Braggovih

Miranda zapušča edino življenje, ki ga je kdaj poznala, da bi se, naivna in nedolžna, poročila z moškim, s katerim se še ni srečala. Na potovanju k njemu jo spremlja zaročenčev prijatelj Derek Bragg. Možat, neotesan Teksašan jo z robatostjo in s prostodušno hvalo njene lepote spravlja v bes. Srčno se želi vrniti domov, preden si zapravi krepost in srečo.

Derek ni pričakoval, da bo Miranda tako ostro zavračala njegovo iskreno občudovanje. Čeprav si noče priznati svojih čustev, ve, da se brezupno zaljublja vanjo. Kmalu se tudi Miranda začne boriti s poželenjem po svojem zaščitniku – in se spraševati, ali ne bi bilo bolje žrtvovati svojo nedolžnost ognju, ki ji neustavljivo žge srce.

 

Komentarji:

  1. lilija 11/02/2014 6:14

    Urednica Maja je res človek z velikim srcem.

  2. janc.jancy 11/02/2014 7:50

    res je in hvala da še takšni obstajajo, ki podarijo kakšno knjigo zastonj.

  3. Majda 11/02/2014 8:37

    Se strinjam, urednica Maja, ste oseba z velikim srcem in v današnjih časih takšne geste neizmerno cenimo.
    V kolikor imate še kakšno knjigo za podariti, se zanjo javim tudi sama.

  4. sabina 11/02/2014 10:52

    Se strinjam; urednica Maja je res prijazna in zlata. :)
    Sploh tiste, ki si ne moremo privoščiti pogostih nakupov knjig (nas je takih kar veliko) smo za to še posebej hvaležne za kakšno brezplačno pozornost. In takih gest se ne pozabi.

  5. G. 11/02/2014 21:43

    Hvala urednica Maja, novih knjig se vedno neskončno veselimo. :)

  6. urednica Maja 12/02/2014 9:45

    Živjo,

    Tistim, ki ste mi pisale, sem že odgovorila. Temni plameni bodo odposlani takoj, ko jih dobimo (se še tiskajo). Nekaj izvodov knjige Vijoličasti plamen, ki sem jih imela pripravljene, pa so včeraj dobili noge in so izginili iz moje pisarne :(. Tako da lepo prosim uporabnike mari, G. in maxim, ki se mi še niso javili, da mi sporočijo, kaj bi radi namesto Vijoličastih plamenov, če jih ne najdem. Na voljo imam Ognjeno nevihto ali Nedolžni ogenj v mehki vezavi. Na seznam sem dodala še uporabnici aja in Majda. Po moje bo kaj ostalo :).

    Vse, ki mi v teh dneh še niste poslali maila na maja.ogrizek@mkz.si prosim, da mi ga čim prej, da si uredim seznam. Sem par dni nazaj dobila drug računalnik in se je moj stari seznam z naslovi izgubil v neznano :(. Če imam seznam namreč točno vem, kdo je kdo in kdo je kaj že dobil – da je čim bolj pravično ;). Za nazaj vem, komu sem kaj poslala, ampak naslovov pa nimam več.

    Hvala! Lp, Maja

  7. aja 12/02/2014 11:52

    @urednica Maja, hvala Vam! Ker ste tako radodarni in ker ste me dodali na seznam. Sama to neizmerno cenim :)

  8. malazvezdica25 12/02/2014 14:02

    Pozdravljena urednica Maja! Tudi jaz se z veseljem javljam za kaksno knjigo. Najbolj bi bila vesela Temni plameni od Brende joyce. Ker to avtorico zelo obozujem… Drugace ste pa ful super da podarite kaksno knjigo,ker v danasnjem casu si res marsikdo to ne more privosciti. Zal sem med njimi. Zato bi bila ful vesela kaksne podarjene knjige. Aja pa cestitke vsem,ki so do sedaj kaj dobile. Lp

  9. Majda 12/02/2014 14:27

    O, najlepša hvala, urednica Maja, za uvrstitev na seznam. Res sem vesela :)

  10. G2 12/02/2014 19:37

    Prvič v življenju (pa sem že srečala Abrahama) sem bila “izžrebana” in bom dobila knjigo Temni plamen. Ga. Maja mi je že odpisala po e-mailu in moram jo pohvalit, zares je ženska in pol. Kaj takega nisem nikoli pričakovala, sploh pa v teh časih. Zato punce, ne izgubit poguma, prej ali slej boste tudi ve izžrebane. Urednici Maji pa ša enkrat lepa hvala. Želim ji vse dobro, kajti dobrota ni sirota. :)

  11. Mojca 13/02/2014 14:41

    Pozdravljena Maja.

    Šele zdaj sem opazila, da ste podarjali knjige. Če nisem prepozna, bi lepo prosila, če je ostala še kakšna knjiga viška, da jo tudi podarite meni. neskončno vam bom hvaležna.

    Hvala že vnaprej in lep pozdrav.

  12. Beki 14/02/2014 21:07

    Tudi jaz se strinjam, da je veliko boljše imeti trdo vezane knjige, vendar včasih ne gre drugače kot tako, da si kupim mehko vezano knjigo zaradi cene. Moti me le to, da mehko vezane knjige pridejo v prodajo šele kakšen mesec po trdo vezani :S

  13. Lady Starlight 15/02/2014 17:47

    Drage moje punce jaz se res iskreno opravičujem vsem, če sem nerazumoljivo pisala prej. O trdih knjigah sem govorila, ker sama kupujem trde in sem tako navajena pisati. Pohvalno je za vse, ki knjige kupujemo, pa kakršne koli vezave že, ni važno, če so trde, broširane, vsak po svoji zmožnosti pač. kar sem hotela povedati je, da me motijo tiste, ki imajo sredstva za nakup knjig (ker tiste, ki jih dejansko nimajo, me ne motijo), pa jih ne kupujejo, ker se jim zdi to brezveze ali kar koli že – obenem pa barantajo, da se prepočasi prevajajo, skratka imajo 1000 in 1 kritiko, ker takih je pa tudi veliko. :)
    Tudi jaz nimam veliko denarja, sem namreč še vedno študentka, ampak pač knjigam namenjam prioritetno prednost, ker me osrečujejo, razumljivo pa je, ko se ne more, ko so družine … zato še enkrat poudarjam, da je moja kritika letela le na tiste, ki imajo denar, pa jim ga je žal nameniti za knjige, so pa prve pri kritikah (pa ne mislim na tej strani, ker po navadi na KR ravno ne kritiziramo). ;)

  14. sundaysmile 18/02/2014 11:14

    @ Lady Starlight se popolnoma strinjam :) Sama na obup vseh okoli sebe namenjam preveč denarja za knjige, vendar…ne morem drugače :)

  15. evi 19/02/2014 8:56

    Lady Starlight glede na to , da so ti všeč zgodovinske romance tako kod meni.A si brala od PATRICIE ALGE knjigi TIHO PLAČE SNAŽNO SRCE IN TAJNA ČEŽNJE.Svetovni knjigi in jaz komaj čakam, da se kdo spomni in jih prevede v slovenščino.To pisateljico si kupim definitivno v trdi vezavi, ker je vredna vsakega centa.

Napiši komentar