Ženskar

Ženskar

Avtor: KRESLEY COLE
Serija: The game maker, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Player

* * * ½   16 vote
Oceni knjigo:
6

Zapeljivec z mračno preteklostjo …
V Las Vegasu, mestu greha, Dmitrij Sevastjan spozna njo, Victorio Valentine ? seksi lepotičko, ki potrebuje zaščitnika. Obsedenost z njo se globoko ukorenini vanj. Kljub lastni preteklosti, zaznamovani z zlorabo in prevaro, bo naredil vse, da jo bo dobil.

Prevarantka, ki ne more ničesar izgubiti …
Štiriindvajsetletna Victoria, z drugim imenom Pokora, prihaja iz družine z dolgoletno prevarantsko tradicijo. Zdaj potrebuje življenjski zadetek, da bi njeni bližnji ostali varni, zato nastavi mrežo nadvse čednemu in bogatemu Dmitriju Sevastjanu. A čeprav se Rus, ki se mu ni moč upreti, poigrava z njenim telesom in umom, premami tudi njeno srce.

Ljubezen je zadnja karta v igri.
Ko Pokora in njeni pomočniki napeljejo Dmitrija do prenagljene odločitve za poroko, se on ne želi zaščititi s predporočno pogodbo, pač pa ji zaupa vse, kar ima. Toda ali lahko ona zaupa njemu? Ko skrivnosti pridejo na plan, si mladoporočenca delita dvome in najbolj pregrešne užitke. Toda vprašanje je, ali bo Pokora ostala in se borila za zakon ali pa bo pretrgala vse vezi z možem, ko bo enkrat dokončno razkrila njegovo preteklost?

Komentarji:

  1. Saby 29/06/2017 17:26

    Podobna kot prejšni dve… mi je bil pa konec veliko bolj všeč, ker je bil tako drugačen. Šele takrat ti je jasno, da ga je ona rešila ko je bil čisto na dnu.

  2. Sabina 17/09/2017 18:14

    Soliden zaključek; pravzaprav je Ženskar še najbolj čustveno branje izmed vseh treh zgodb o treh bratih. Se pa podpišem pod komentar od Saby.

  3. Taddie 22/09/2017 13:38

    Odličen zaključek trilogije – po prvi, ki se je začela obetavno, a se kmalu zreducirala na nizanje seksualnih prizorov, prek druge, ki je že ponudila več zgodbe, do tretje, ki zares postane zgodba. Dmitrij ali Maxim? Težko rečem, Dmitrij je definitivno izjemno zanimiv, čustven, močna osebnost. Zgodba pa malce drugačna, sploh konec – mojstrski preobrat! Nisem mogla odložit, hehe ;-)

  4. Bučka 05/11/2017 1:57

    Ha, ha, ha, prevara prevare. Od treh delov je ta (še) najboljša.

  5. Sandra 09/03/2019 16:10

    No, Dimitrija bi še jaz oženila. Mi je imel najbolšo prevaro. Oh, pa tisti njegov dodatek wau, še moj je imel veliko od knjige.

  6. Narcisa 11/02/2024 21:10

    Ups..glede na naslov sem pri Dmitriju čakala vsaj 100 żensk. Oh.kako kruto otroštvo. Zgodba me je zelo ganila in na koncu nasmejala. S koncem sem bila zeelllooo zadovoljna.

Napiši komentar