Njegova kraljica

Njegova kraljica

Avtor: JODI ELLEN MALPAS
Serija: Smoke & Mirrors, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: His True Queen

* * *     18 vote
Oceni knjigo:
1

Lepa uporniška princesa.
Slavni in pregrešno čedni hollywoodski igralec.
Ljubezensko razmerje, ki bo nedvomno zamajalo britansko monarhijo … in svet.

Njuno ljubezensko razmerje se je začelo silovito in strastno. Princesa Adeline in Josh Jameson sta vedela, da bi bila kakršna koli skupna prihodnost nemogoča – preprosto zato, ker je bila ona princesa in on hollywoodski ljubljenec. Toda višave užitka, ki sta ga lahko nudila drug drugemu, so bile za oba nekaj nepričakovanega. Josh se ni niti malo oziral na Adelinin položaj in jo s tem hitro potegnil v svoj hedonistični svet. Njena popolna maska in zlagana zunanjost pa sta skoraj obsedeno prevzeli Josha. Meje so se zameglile. Telesno je postalo čustveno. Njuni srci sta se prepletli.
A krut razvoj dogodkov loči njuna svetova in Adeline je bolj kot kdaj prej zavezana protokolu in pričakovanjem, ki jih prinaša njen položaj. Vojska kraljevih svetovalcev je pripravljena uporabiti prav vsa sredstva, da bi skrivnosti in laži ostale nedotaknjene … in da bi Josha ločili od Adeline.
Toda Josh noče izgubiti ženske, ki ga je popolnoma prevzela, mu popačila meje in ga do skrajnosti oropala razuma.
Bo zmagala britanska monarhija? Ali bo ognjevita ljubezen med Adeline in Joshem spremenila potek zgodovine?

Komentarji:

  1. Narcisa 12/03/2024 16:29

    Zanimivo branje.Adeline in Josh sta mi bila super. Seveda pa tudi Adelinin osebni varnostnik, ki je bil zelo, zelo razumevajoč. Priporočam za lahkotno branje.

Napiši komentar