Čudež na Peti aveniji

Čudež na Peti aveniji

Avtor: SARAH MORGAN
Serija: From Manhattan With Love, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Miracle on 5th Avenue

* * * * ½ 4 vote
Oceni knjigo:
2

Zelo različni duši lahko v prazničnem in pravljičnem vzdušju New Yorka združi le božični čudež!

Brezupno romantična Eva Jordan obožuje božič. Morda bo letos praznike preživela sama, toda ko se ji ponudi priložnost, da popazi na razkošno stanovanje na Peti aveniji, se je ne obotavlja sprejeti. Kje bi lahko lepše praznovala božični čas kot na zasneženem Manhattnu? A vseeno ni pričakovala, da bo stanovanje še vedno zasedal prekrasni – in skrivnostni – lastnik.

Pisatelj priznanih kriminalk Lucas Blade doživlja pravo moro pred božičem. Zaradi roka oddaje in bližajoče se obletnice ženine smrti se zapira med štiri stene in družbo mu dela samo žalost. Noče motenj ali okraskov in prav gotovo ni vesel nepričakovanega obiska lepe in pretirano zgovorne kuharice. A zaradi snežnega meteža stoletja mora Eva ostati v njegovem stanovanju in Lucas se počasi odpre njenim čarom. Bo ta božič končno pripravljen verjeti, da obstaja tudi srečni konci?

Komentarji:

  1. Narcisa 17/09/2022 12:08

    Ha, ha, luštno branje. Eva mi je zelo všeč… no cela trojka deklet. Vzemite knjigo za kratek čas, kjer se boste tudi nasmejali. Jaz sem se.

  2. Mateja 11/04/2024 8:31

    Pravkar prebrala še zadnjo od treh knjig. Lahkotna, duhovita, s podrobnimi opisi New Yorka in seveda ščepcem domišljije, ko svet obstane zaradi snežnega viharja… Skratka, lahkotna knjiga za pobeg misli iz vsakdana. Me je mož parkrat vprašal kaj je tako smešnega v knjigi, ko sem se nasmihala ob branju… :)

Napiši komentar