Izbira srca

Izbira srca

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Travis Family, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Brown-Eyed Girl

* * * *   20 vote
Oceni knjigo:
5

Načrtovalka porok Avery Crosslin je vzhajajoča zvezda bostonske družbe, ki preprosto ne verjame v ljubezen – vsaj ne , ko gre zanjo. Ko spozna premožnega samca Joeja Travisa in ga zamenja za poročnega fotografa, mu nikakor ne misli dovoliti, da bi ji spodnesel tla pod nogami. Toda Joe se tna potruditi za tisto, kar si želi, in Avery se težko upre seksi južnjaškemu šarmerju na vroč poletni večer.

Komentarji:

  1. Sabina 20/03/2018 14:53

    Luštna zgodba, ampak meni osebno je nekaj manjkalo za wow učinek. Mogoče bi avtorica zgodbo malo podaljšala, vsaj tak občutek sem dobila.

  2. Taddie 24/03/2018 19:29

    Zelo lepa knjiga in kot vselej Lisine jo preveva toplina, kar mi je posebej všeč. Joe ima en tak zrel značaj, Averyjina dejanja pa se zlahka razume, ko izveš, kaj je za njimi. Škoda, ker knjiga ni daljša :-)

  3. Travniske cvetice 03/05/2018 17:22

    Knjiga se vlece. Prva iz serije je najboljsa. Vsaka nadaljna slabsa. Knjiga nima ne zapleta, ne razpleta. Neko prazno natolcevanje.

  4. S.Girl 02/07/2018 11:12

    Tudi zadnja zgodba o Trevisovih me je navdušila. Joe res zrel, vroč moški, ulala … Najbolj TOP prizor, ko pride k njej v studio z vsemi zaposlenimi, in ji na njeno, da samo še nekaj opravi in se bosta pogovorila, odgovori, da se noče pogovarjat, ampak, da bo čez 30 sekund njegova in ko se to zgodi, si bo zaželela biti zgoraj (v stanovanju) … O mjami … :-) In nato na njeno začeto prigovarjanje on samo: “Petindvajset.” hi hi … TOP TOP … Vsaka ženska je lahko srečna, če sreča takega moškega, torej, če sreča pravo ljubezen. Jaz sem srečna …

  5. Marjorie 02/02/2019 1:32

    Zelo berljiva pa tudi deja vu, nima neke vsebine tako kot prva iz serije.

Napiši komentar