Hudič in skušnjavka

Hudič in skušnjavka

Avtor: SARAH MACLEAN
Serija: Bareknuckle Bastards, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Wicked and the Wallflower

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
3

Nov strasten zgodovinski ljubezenski roman priljubljene in večkrat nagrajene avtorice Sarah MacLean se dogaja v Londonu, v prvi polovici 19. stoletja. Skrivnostni neznanec se prikrade v spalnico lady Felicity Faircloh in ji ponudi, da ji bo poiskal moža.

Felicity, ki so se ji prijatelji iz uglednih krogov odrekli, sprejme njegov predlog, vendar postavi pogoj. Toliko že pozna življenje, da verjame v strast, zato se bo poročila le iz ljubezni. Devila, nezakonskega vojvodovega sina in enega od kraljev londonskega podzemlja, žene maščevanje in nezanimiva, odcvetela devica mu bo prišla zelo prav. Le sivo miško mora spremeniti v neustavljivo zapeljivko, potem pa nastaviti past in uničiti sovražnika. Toda Felicity se kmalu zave, da hoče Devila in nikogar drugega. Devil pa spoznava, da mu je načrt spodletel ter da bo moral izbrati med tistim, kar od nekdaj hoče, in edinim, kar si želi.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 16/05/2020 21:11

    Odlična, Devil in Felicity sta odličen par, že od začetka se vidi, da ssta si usojena in se privlačita. Komaj čakam nadaljevanja serije.

  2. nika** 16/06/2023 9:07

    Knjiga je bila odlična! Komaj čakam naslednje knjige

  3. TKP 03/04/2024 21:41

    Knjiga je odlična. Tako kot vse knjige, ki jih je napisala Sarah Maclean. Škoda, da niso nadaljevanja prevedena v slovenščino – sem jih prebrala v angleščini. Nadaljevanja so še boljša in bolj napeta. Priporočam!

Napiši komentar