Rokerska ljubezen

Rokerska ljubezen

Avtor: KYLIE SCOTT
Serija: Dive Bar, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Dirty

* * *     29 vote
Oceni knjigo:
6

Vaughan Hewson niti v sanjah ni pričakoval, da bo ob vrnitvi v hišo, kjer je preživel otroštvo, pod prho našel nevesto s strtim srcem, skupaj z njo pa tudi veliko drame in zmešnjavo.

Lydia Green ne ve, ali bi kričala ali jokala v kotu. Dovolj hudo je bilo že, da je na poročni dan izvedela, da je imel moški njenega življenja razmerje z nekom drugim. Nekaj povsem drugega je bilo izvedeti, da je ta nekdo pravzaprav njegova priča.

Ko se pobegla nevesta nima kam zateči, ji čedni tujec ponudi ramo za jokanje. Vaughan je popolno nasprotje urejenih in spoštovanja vrednih poslovnežev, ki jo običajno privlačijo. Ta nekdanji glasbenik, ki je kitaro zamenjal za točilni pult, je malce robat in se je tudi sam znašel na razpotju. Toda Lydia je že spoznala gospoda Pravega in ugotovila, da je popolnoma napačen zanjo – morda je prišel čas, da poskusi še z nekom, ki ga ima tik pred nosom.

Navsezadnje ni nič narobe s tem, če si dekle privošči malce opolzkosti.

 

Komentarji:

  1. Sabina 23/07/2017 9:35

    Rokerska ljubezen ima zelo podoben stil kot prejšnja serija, pa vendar nima takšne iskrive nagajivosti in zgodba deluje nekoliko površno kljub duhovitemu stilu, ki mi je pri Kylie Scott res všeč. Sicer pa sem kljub pomanjkljivostim uživala v branju; tale Vaughn je res uf dečko. Njami! ;) Ne morem pa mimo tega, da me je močno pogrelo ravnanje bivše zaročenčeve družine, ko je Lydia pobegnila s poroke. Človek bi jih kar poslal k vragu. :/ Sicer pa: rock on!

  2. neja 24/07/2017 7:29

    Sabina, tvoje mnenje je tudi moje. Gotovo bom še naprej brala to pisateljico.

  3. Saby 31/08/2017 12:10

    Prebrala v enem popoldnevu. Ocena pet!

  4. Taddie 06/10/2017 16:12

    Zgodba z zdaj že prepoznavnim pisateljičinim slogom. Ljubiteljice serije Stage Dive bomo seveda uživale tudi v tej. Odlika knjige so duhovite besedne izmenjave med glavnima junakoma, vendar se mi je na trenutke dozdevalo, kot bi se osredotočala samo na to, ne toliko na pristno kemijo med njima. Zelo zabavno branje, pa še Mal iz prejšnje serije pridoda kanček norosti ;-)

  5. Nani 09/10/2017 7:12

    Duhovit stil, bere se kot namazana. Nisem še prebrala njene serije in ta me je prepričala, da bo to
    zelo kmalu. Res priporočam…

  6. Narcisa 08/02/2024 11:07

    Prebrala sem zgornje komentarje, ampak sama se ne morem odločiti glede stila. pisanja ali mi je všeč ali ne. Razumem, da se dogaja v rokarskem okolju…. sicer mi je zgodba zelo všeč. Tudi vsi opisani liki.Tistega njenega zaročenca ( prvega ) in njegovo družino bi pa tudi jaz nekam poslala…kot piše v knjigi… kamor ne posije sonce.
    Seveda bom brala še druge knjige iz serije. Saj je ta šele prva..

Napiši komentar