Rokerska ljubezen

Rokerska ljubezen

Avtor: KYLIE SCOTT
Serija: Dive Bar, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Dirty

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
3

Vaughan Hewson niti v sanjah ni pričakoval, da bo ob vrnitvi v hišo, kjer je preživel otroštvo, pod prho našel nevesto s strtim srcem, skupaj z njo pa tudi veliko drame in zmešnjavo.

Lydia Green ne ve, ali bi kričala ali jokala v kotu. Dovolj hudo je bilo že, da je na poročni dan izvedela, da je imel moški njenega življenja razmerje z nekom drugim. Nekaj povsem drugega je bilo izvedeti, da je ta nekdo pravzaprav njegova priča.

Ko se pobegla nevesta nima kam zateči, ji čedni tujec ponudi ramo za jokanje. Vaughan je popolno nasprotje urejenih in spoštovanja vrednih poslovnežev, ki jo običajno privlačijo. Ta nekdanji glasbenik, ki je kitaro zamenjal za točilni pult, je malce robat in se je tudi sam znašel na razpotju. Toda Lydia je že spoznala gospoda Pravega in ugotovila, da je popolnoma napačen zanjo – morda je prišel čas, da poskusi še z nekom, ki ga ima tik pred nosom.

Navsezadnje ni nič narobe s tem, če si dekle privošči malce opolzkosti.

 

Komentarji:

  1. Sabina 23/07/2017 9:35

    Rokerska ljubezen ima zelo podoben stil kot prejšnja serija, pa vendar nima takšne iskrive nagajivosti in zgodba deluje nekoliko površno kljub duhovitemu stilu, ki mi je pri Kylie Scott res všeč. Sicer pa sem kljub pomanjkljivostim uživala v branju; tale Vaughn je res uf dečko. Njami! ;) Ne morem pa mimo tega, da me je močno pogrelo ravnanje bivše zaročenčeve družine, ko je Lydia pobegnila s poroke. Človek bi jih kar poslal k vragu. :/ Sicer pa: rock on!

  2. neja 24/07/2017 7:29

    Sabina, tvoje mnenje je tudi moje. Gotovo bom še naprej brala to pisateljico.

  3. Saby 31/08/2017 12:10

    Prebrala v enem popoldnevu. Ocena pet!

Napiši komentar