Poročena do ponedeljka

Poročena do ponedeljka

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: Weekday Brides, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Married by Monday

* * *     65 vote
Oceni knjigo:
7

Carter Billings
je sanjski svetlolasec, ki se ga Hollywood ne bi branil in ki je tako čeden, da lahko ima katerokoli žensko na svetu. Prav nič mu ne manjka, dokler se ne odloči, da bo kandidiral za guvernerja. Takrat namreč za zunanjo podobo ustaljenega moškega nujno potrebuje ženo.

Eliza Havens
je vesela, da je njena najboljša prijateljica poročena s premožnim in prijetnim moškim. Le najboljši prijatelj tega prijateljičinega moža – privlačni in očarljivi Carter Billings – jo spravlja ob pamet. Še nikoli ni srečala moškega, s katerim bi se toliko pričkala … in ob katerem bi ji srčni utrip tako poskočil. Je že res, da je ženitno posredovanje njena služba, a v njenem zasebnem življenju poroka žal ni možnost, ki bi lahko prišla v poštev.

Komentarji:

  1. sabina 25/02/2015 10:12

    Sodobna romanca s pridihom kriminalke. Da o policijskem psu, ki obožuje žvečenje ženskih čevljev, ne govorim. Obe knjigi sem prebrala na dušek, zato se že veselim naslednje. :)

  2. maxim 09/03/2015 10:47

    Podobno kot Sabina sem tudi sama zgodbo prebrala na mah v enem kosu.
    Je vsebinsko bolj razgibana kot prva, pisana zelo tekoče, je preprosto še ena zgodba za sprostitev in iz tega razloga se tudi jaz veselim naslednje. Ziher bo zanimivo ” gora mišic in angleška lady” ??? kombinacija ni kaj.

  3. Mateja 15/05/2015 11:12

    Tale me je še bolj prepričala kot prva. Za odtenek mi je bila boljša. Nestrpno pričakujem nadaljevanje. :)

  4. Mojca 25/05/2015 20:46

    Mogoče katera ve, kdaj izide nadaljevanje?

  5. S.Girl 24/02/2017 15:58

    On, Carter oz. Hollywood :-) in kandidat za guvernerja in ona, Eliza oz. Lisa, ki je že od svojega devetega leta, po umoru njenih staršev, v programu za zaščito prič … šele po dveh letih iskrivih prepiranj in sarkastičnih dialogih med njunima srečevanjema se končno opogumita in stopita pred oltar … On: “Poroči se z mano.” Ona: Ne!!! … ahaha … svetovna knjiga, v glavnem … smeh in solze …

  6. Nani 06/06/2017 7:53

    Prebrala sem jo z užitkom…navdušena sem bila nad psom, ki ukaze razume v nemščini
    kriminalno obarvana, ravno prav, da te zasvoji do konca. Veselim se že naslednjega dela…

  7. Narcisa 09/10/2023 19:00

    Zelo mi je bila všeč. Brala skoraj v enem kosu. Sproščujoče, lahkotno…ampak joj kaj dela politika, mafija, kriminal…ampak na żalost ni daleč od resnice. Priporočam v branje.

Napiši komentar