Moj plemeniti škot

Moj plemeniti škot

Avtor: SARAH MACLEAN
Serija: Scandal & Scoundrel, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Scot in the Dark

* * * *   8 vote
Oceni knjigo:
1

Lily Hargrove je osamljena lepotica, ki hrepeni po prijateljstvu in ljubezni. Samovšečni slikar Derek Hawkins jo prevzame s prijaznimi besedami in lepimi obljubami. Ko jo prosi, da bi mu gola pozirala, brez oklevanja privoli. Od tod do škandala ni daleč, kajti Hawkins razglasi, da bo Lilyjin akt razstavil pred vso londonsko visoko družbo.

Alec Stuart je Škot, ki sovraži Anglijo in vse, kar je povezano z njo. Požvižga se na to, da je podedoval enega najbolj častitljivih vojvodstev, in sploh ne ve, da je z nazivom dobil tudi varovanko Lily. Ob izbruhu škandala prihiti v London, odločen, da bo dekletu v desetih dneh poiskal vplivnega in uglednega moža, ki jo bo rešil pred sramoto. Lily pa mu prekriža načrte, ko razglasi, da se bo poročila samo iz ljubezni …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 01/05/2018 6:10

    Oooooooo moj bog, ta mi je bila pa top of the top, prva ni še nič, ta je moja favoritka izmed vseh do zdaj prebranih od SM. In vojvoda, wooow, kakšen cuker, barbarski, neukročen, zaščitniški, ljubezniv … moja nova knjižna ljubav, vsekakor se je uvrstil med moje top junake. In tudi Lily ni bila od muh. Pa iskrivi humor, ki prežema vso knjigo. Obožujem jo.
    Edino bi opozorila, da je slika napačna, to je naslovka prvega dela ne drugega. :) :)

Napiši komentar