Le enkrat v življenju

Le enkrat v življenju

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Lucky Harbor, 9.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Once in a Lifetime

* * *     13 vote
Oceni knjigo:
2

Po boleči izgubi skuša Ben McDaniel ubežati žalosti prek dela na nevarnih območjih, ki jih je opustošila vojna – v Afriki in na Bližnjem vzhodu. Zdaj se je vrnil v domači kraj, kjer se je znašel iz oči v oči z Aubrey Wellington, prekleto seski žensko, ki pa prinaša težave z velikim T. Družina in prijatelji vztrajajo, da ona ni tista, ki mu lahko zaceli rane, toda Aubrey v njem zaneti močno željo, ki mu da upanje v prihodnost.

Odločena, da bo popravila svoje napake, se Aubrey na vso moč trudi, da bi se oddolžila ljudem, ki jim je storila krivico, toda najtežji izziv njenemu načrtu je seksi, plečati Ben – čeprav se njemu še sanja ne, kaj je storila. Lahko ta nepričakovani par premaga vse ovire in si pridobi naklonjenost mesteca Lucky Harbor?

Komentarji:

  1. Kapučinka 01/12/2022 20:03

    Zelo lepa in topla zgodba…sem kar težko pričakovala še zgodbo Bena in njegov vroči zaplet z Aubrey! Ni me razočarala, glede na to, da mi prejšnja z gasilcem Jackom in Leah ni najbolj stekla…Tole pa snedeš en dva tri! Morda še za odtenek prehitro. Priporočam!

  2. Narcisa 14/01/2024 19:01

    Menim enako kot Kapučinka. Lepa zgodba…in težko “delo” za Aubry, ki jih je našpičila v rani mladosti. Je pa to Lucky Harbor…lepo je živeti tam.

Napiši komentar