Malopridneževa čast

Malopridneževa čast

Avtor: ROSEMARY ROGERS
Serija: Russian Connection, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Scoundrel's Honor

* * * ½   4 vote
Oceni knjigo:
1

Ko odločni Emmi Linley-Kirov ugrabijo sestro, bi se za njeno rešitev pogodila še s hudičem. Nepopisno čedni Dimitri Tipova je malopridnež, hudodelec in zapeljivec … ter edini moški, ki ji lahko priskoči na pomoč, pa čeprav ima za to lastne razloge – hladnokrvno, neusmiljeno maščevanje. Emma si mu drzne zaupati, toda za kakšno ceno?

Dimitri, zloglasni princ sanktpeterburškega podzemlja, ima bogastvo,moč in ženske – manjka mu le še maščevanje zlobnemu očetu. In Emma je ravno pravšnje očarljivo sredstvo za dosego tega cilja. A med nevarnim iskanjem, ki ju vodi od plesnih dvoran Rusije vse do soparnih ulic Kaira, neukročeno poželenje po njej narašča in ga prižene na razpotje med dolgoletno temačno obsesijo … in obljubo ljubezni.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/01/2023 7:47

    Ooooo, to sem pa tako težko čakala, svojega Dimitrija, da dobi lastno knjigo – in nikakor me ni razočaral. Bil je moja knjižna ljubezen, odkar sem v knjigi V okovih ljubezni prvič naletela nanj, in sloves je upravičil. Emma mi je sicer včasih malo živčke kražljala, on pa je božanski.

Napiši komentar