Moj nevarni vojvoda

Moj nevarni vojvoda

Avtor: GAELEN FOLEY
Serija: Inferno Club, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: My Dangerous Duke

* * * ½   10 vote
Oceni knjigo:
1

Pravijo, da je prekleto že samo Warringtonovo ime … Warringtonove moške že od davnih časov, ko so postavili mrzko trdnjavo vojvodovih prednikov, pesti nesreča. Rohan Kilburn, vojvoda Warrington, pa je prisegel, da bo vnaprej usojenemu prekletstvu ubežal tako, da se bo ljubezni odpovedal in življenje posvetil klubu Pekel ter njegovi skrivni nalogi.

Nenadoma pa v njegovo življenje nepovabljeno prinese žrtveno devico, s katero želijo domači tihotapski rokovnjači pomiriti vojvodov preteči srd in se odkupiti za svoje lopovščine. Vendar pa Kate Madsen niti v ujetništvu ne namerava postati žrtev nobenega moškega. Če se je bo vojvoda hotel polastiti, bo moral lepi talki plačati prav s tistim, kar je prisegel, da ne bo nikoli na voljo – s srcem, ki ga je tako dolgo in ognjevito čuval.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/01/2023 7:59

    Omg, Harrington, moški pa pol, vroč in poželjiv. Pa še mehko srce ima, ko ga mora imeti. Romanca v značilnem slogu Gaelen Foley, k meni res seže v srce. Obožujem jo, kaj naj še rečem – in koamj že čakam na druge iz serije. <3

Napiši komentar