Poroka z neukročenim lordom

Poroka z neukročenim lordom

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: Hellions of Halstead Hall, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: To Wed a Wild Lord

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
1

Bo neustrašni angel smrti izgubil življenjsko pomembno dirko proti ljubezni? Ena najbolje podajanih pisateljic z lestvice New York Timesa bralce razveseljuje s četrto regentsko romanco, v privlačni seriji Razposejenci iz dvorca Halstead, o temačnem in nevarnem lordu Gabrielu Sharpu.

Lord Gabriel Sharpe, zloglasni angel smrti, se utaplja v krivdi zaradi smrti najboljšega prijatelja. Ve, da je njegovo edino upanje na odrešitev dirka proti nezaslišani nasprotnici.
Virginia hrepeni po maščevanju vihravemu lordu, ki je zakrivil bratovo smrt. Ko pa Gaba izzove k dirki, ji razposajenec izziv vrne s snubitvijo! Ve namreč, da se je znašla v finančnih škripcih – zato si trmasti vročeglavki prizadeva nadeti prstan, hkrati pa s poroko izpolniti pogoje ultimata stare matere.

Ko nato med strastnim dvorjenjem začneta odkrivati resnico, ki se skriva za Rogerjevo smrtjo, se položaj dramatično preobrne in Gabe tvega kot še nikoli v življenju, pogumni lepotici ponudi nekaj dragocenejšega od dediščine – pravo ljubezen. Prava ljubezen ukroti še tako zakrknjenega pustolovca.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/01/2023 7:52

    Odlična, odlična, odlična, Jeffriesova v vsem svojem siju.

Napiši komentar