Mackenzijeva magija

Mackenzijeva magija

Avtor: LINDA HOWARD
Serija: Mackenzie family saga, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Mackenzie’s magic

* * *     32 vote
Oceni knjigo:
21

Maris, edina hčerka Mackenziejevih, je zaposlena kot dreserka konj v žrebčarni Solomon Green v Kentuckyju. Tako pri delu s konji kot v vsakdanjem življenju jo odlikuje močan instinkt, zaradi česar se zdi marsikomu prav čarobna.

Ko se zjutraj zbudi v objemu privlačnega neznanca in z veliko buško na glavi, je zgrožena. Povrhu naj bi s tem moškim ukradla najslavnejšega dirkalnega žrebca v državi, Črnega groma. Žal zija v Marisinem spominu luknja o preteklem večeru.

A ta se počasi začne krpati: neznanec je posebni agent FBI-ja, Alex MacNeil, ki je pod krinko delal kot konjar v žrebčarni. Na sledi je morilcem, ki so si tokrat za žrtev izbrali Črnega groma. Ogroženo pa je tudi Marisino življenje, saj jih je zalotila na delu, jim slavnega žrebca speljala pred nosom in ga z Macovo pomočjo spravila na varno.

Maris in Mac se neustavljivo privlačita, toda preden se lahko predata drug drugemu, morata nastaviti past zločincem. Bodo ti prijeli za vabo?

Komentarji:

  1. lilija 17/10/2013 18:14

    Ne, ne, spletna stran Meandra res ne deluje – knjiga je v pripravi v naši knjižnici (Cobiss je res zlata vreden ;) )
    Glede spletne strani pa sem jim že poslala vprašanje, kaj se dogaja. In še vedno čakam odgovor :(

  2. aja 17/10/2013 19:02

    Aha, tako je to. No, jaz sem dobila odgovor, da jim je obljubljeno, da bo danes zvečer spletna stran delovala. Držim pesti, da bo res :)

  3. Lady Starlight 17/10/2013 19:38

    Super, hvala vama za informacije. :)

  4. didi 27/11/2013 18:59

    Prekratka, ni neke prave zgodbe. Škoda

  5. Camille 10/12/2013 15:33

    Knjiga je zelo ohlapna, nedokončana. Jo je vredno prebrati, ampak to je pa tudi to…

  6. sgirl 07/11/2018 11:41

    škoda, pa tako sem bila prepričana, da bo ta boljša kot druga, ki mi je najboljša, saj gre tu za edino hčerko Mackenzijevih … Ampak vseeno je luštna za prebrat, čeprav je kraaatka …

Napiši komentar