Vražje nakane

Vražje nakane

Avtor: ELIZABETH HOYT
Serija: Maiden Lane, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Wicked intention

* * * *   53 vote
Oceni knjigo:
34

Temperance Dews takšne ponudbe ne more zavrniti. Odkar je dom za osirotele in zavržene otroke izgubil zavetnika, se z bratom, s katerim dom vodita, borita s hudimi finančnimi težavami. Temperance se nadvse trudi, da jim doma ne bi bilo treba zapreti, saj ga njihova družina vodi že več generacij. Ko se torej nekega večera v njeni dnevni sobi nenapovedano pojavi Lazarus Huntington, razvpiti lord Caire, in ji razkrije svojo ponudbo, Temperance privoli. Vodila ga bo po poteh St. Gilsa, kriminalnega londonskega predela, v katerem živi, on pa jo bo v zameno predstavil bogatim plemičem, potencialnim zavetnikom doma.

Izključno poslovno sodelovanje pa kmalu doživi nadgradnjo, saj se tako Caire kot Temperance vedno bolj zavedata telesne privlačnosti, ki vzbrsti med njima …

Komentarji:

  1. maxim 25/07/2014 15:18

    Xsenia, prevedene so tri, četro čakamo.

  2. zarja 06/09/2015 9:45

    Super knjiga! Sicer ni moja najljubša iz te serije, ampak DEFINITIVNO vredna branja. Zelo mi je všeč, ker že v tej knjigi spoznamo nekatere junake iz naslednjih. Pisateljica resnično obvlada ;)

  3. marelica 06/04/2016 7:41

    Dobro branje, ni pa neki vrhunec. Lepo predstavi tudi druge like. Prav tako sem radovedna kaj se bo dogajalo v naslednjih zgodbah.
    Ocena: 3-4

  4. marelica 06/04/2016 7:43

    Dobro branje, ni pa neki vrhunec. Ni mi najbolj sedla. Lepo pa predstavi tudi druge like. Prav tako sem radovedna kaj se bo dogajalo v naslednjih zgodbah.
    Ocena: 3-4

Napiši komentar