Niti v sanjah

Niti v sanjah

Avtor: MEGAN MAXWELL
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: I ni lo suenes

* * * *   28 vote
Oceni knjigo:
4

Prepustite se najbolj prodajani španski avtorici, mojstrici ljubezenskih romanov. Tokrat vam odpira vrata v zelo čustveno , strastno in napeto zgodbo o dveh protagonistih, med katerima se krešejo iskre. Daniela je preprosto dekle, ki ji je življenj postavilo na pot prenekatero oviro, a je kljub temu ves čas prešerno nasmejana in uživa v vsaki sekundi življenja. Ruben je lep, bogat in svetovno znan nogometaš, strmo vzpenjajoča se zvezda. Ko se na nogometni tekmi poškoduje, se njuni življenjski poti srečata.

Komentarji:

  1. sabina 23/10/2014 20:00

    Sicer solidno in luštno branje za kratkočasenje, ampak jaz sem pričakovala več. Ali je kriv prevod ali pa bolj mlačno napisana zgodba. . Sicer mi je zasnova zgodbe dobra, sploh junakinja mi je zanimiva, medtem ko je junak stereotipni nogometaš….ne vem, nekaj manjka v zgodbi.

  2. lilija 04/11/2014 12:54

    Zgodba v nekaterih delih spominja na Adamov padec S. Brown, rahlo pa diši tudi po seriji knjig o športnikih R. Gibson. Junak je res v tolikšni meri klišejski nogometaš, da je že skoraj neverjeten.Zgodba ima res dobre temelje…in res ji manjka nekaj globine. Škoda. Junakinja s svojo zgodbo je namreč izredno lepo predstavljena, prav tako njen boj, pa ljubezen do otrok…vsekakor pa je knjiga vredna branja…že zaradi duhovitih dialogov.

  3. Lady Starlight 29/01/2015 10:03

    Punce, če bi katera želela kupiti – imam en izvod te knjige v trdi vezavi, čisto nov in bi ga prodala, ker ne berem sodobnih romanc. :) Zainteresirane mi lahko pišete na olga.stuhec@gmail.com ali pa me pokličete na telefon 041 606 935

  4. Angelika 08/02/2015 17:56

    Najboljša od te pisateljice do sedaj, ni slaba, vendar se mi je zdela tako bolj romanca za najstniška sanjarjenja.

Napiši komentar