Bliža se poroka

Bliža se poroka

Avtor: JULIA QUINN
Serija: Bridgerton, 8.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: On the way to the wedding

* * * ½   34 vote
Oceni knjigo:
5

V nasprotju z večino svojih znancev Gregory Bridgerton verjame v resnično ljubezen. Prepričan je, da bo, ko bo našel žensko svojih sanj, v trenutku vedel, da je ona tista prava. In točno tako se je tudi zgodilo.

Le da ni bila tista prava. Pravzaprav je očarljiva gospodična Hermione Watson zaljubljena v drugega. Toda njena najboljša prijateljica, nadvse stvarna lady Lucinda Abernathy, bi rada Hermione rešila pred pogubnim zakonom, zato Gregoryju ponudi svojo pomoč pri zapeljevanju. Vendar se pri tem sama zaljubi. V Gregoryja!

Ampak Lucy je zaročena. In njen stric ni preveč naklonjen temu, da bi ji dovolil razdreti zaroko, niti ko Gregoryja končno sreča pamet in spozna, da je Lucy s svojim ostrim umom in toplim nasmeškom tista, ob kateri mu srce kar zaigra. In zdaj, ko se bliža poroka, mora Gregory tvegati vse in poskrbeti, da bo, ko pride čas, da ženin poljubi nevesto, on edini moški pred oltarjem …

Komentarji:

  1. saby 26/01/2015 21:39

    Komaj čakam to knjigo; sem pa kar malo žalostna da bo konec te serije, so mi res vse osebe in celotna družina prirasli k srcu :) Me pa res zanima, če bodo prevedli Happily ever after, kjer piše kaj se zgodi z glavnimi junaki zgodb po epilogu; sem jo prebrala v angleščini in je res čudovita knjiga in bi bila zelo vesela, če bi jo imela na polici še v slovenščini ;)

  2. Lady Starlight 27/01/2015 22:03

    Quinnova je ponovno zažarela v vsem svojem siju, knjiga je namreč polna iskrivih kolobocij in preobratov, smeh je zagotovljen, obenem pa bralec ob boju za končno srečo junakov nenehno zadržuje dih. Junaka se izkažeta in dokažeta star stereotip, da je za pravo ljubezen prav storiti čisto vse. Skratka izjemno posrečen zaključek nam tako zelo ljube serije.Ocena knjige 5. :)

  3. sabina 29/01/2015 18:40

    Krasen zaključek serije! Quinnova je z zadnjo knjigo prekosila sama sebe. Zgodba je tako nabita s čustvi in prebujajočo ljubeznijo, da je bralka lahko samo očarana. No, vsaj jaz sem bila. :)
    Čeprav je na začetku Gregory pravi bizgec, vendarle sčasoma spozna, da je Lucy tista, s katero želi preživeti preostanek življenja, a nenadoma pride do preobrata in pretresljivega prizora v cerkvi. In potem razplet! Jaz sem potočila nekaj solzic, priznam. Kot pravi Lady Starlight: ljubezen premaga vse meje. Epilog je pa sploh zanimiv. Jaz sem se zraven pošteno muzala. Preberite same. ;)

  4. maxim 22/05/2015 8:35

    Prebrala in proti koncu, ko se odvija vsa tista drama okoli poroke te zgodba kar posrka vase. Lepa je ni kaj.
    Je pa tudi res, da kljub temu, da imam vseh osem knjig, ta je bila na polici že dobre tri mesece, si s pisateljico nisva nikoli ratali lih kolegici, nikoli nisem imela tistega občutka, da bi lahko brala do onemoglosti in večinoma sem knjigo tudi prez problema odložila. Pa to ne pomeni, da zgodbe niso lepe, je prav nasprotno, ampak men to ne sede pa amen.

  5. nani 25/09/2017 13:58

    Ojoj na koncu sem se skoraj vdala, da se ne bo tako končala kot bi si želela, ja ampak razplet je super, ne bi upala napovedati tako napetega razpleta.

Napiši komentar