Polnočni princ

Polnočni princ

Avtor: LAURA KINSALE
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Prince of Midnight

* * *     14 vote
Oceni knjigo:
7

Nekoč je bil legendarni razbojnik, zdaj je samotar v porušenem francoskem gradu, ki mu družbo dela le delno udomačeni volk.

Ko se Leigh Strachan odpravi iskat moškega, ki bi se ji pomagal maščevati, razočarana ugotovi, da ji Polnočni princ ne bi mogel pomagati, četudi bi ji želel – pa ji ne.

S. T. Maitland noče imeti več nobenega opravka z legendo o Polnočnem princu ali s to neustrašno, prelepo, ranjeno žensko … dokler mu razburljivo življenje na robu nevarnosti znova ne požene krvi po žilah.

Komentarji:

  1. Sabina 13/06/2016 8:12

    Žal moram reči, da sem to knjigo neprebrano vrnila v knjižnico. Že slog pisanja mi ni bil všeč. :/

  2. neja 13/06/2016 8:57

    Jaz sem jo prebrala, vendar na obroke. Ne trdim, da je slaba, le precej drugačna kot sem vajena.

  3. Lea 13/06/2016 10:47

    Uf,sem mislila da je z menoj kaj narobe…. sem jo prebrala do 8-ega poglavja v treh dneh,ko ponavadi take knjige preberem v enem dnevu. Tudi meni ni šla. Škoda.

  4. Krofi 13/06/2016 22:43

    Tudi jaz sem jo vrnila v knjižnico neprebrano, enostavno preveč razvlečena in nezanimiva zgodba.

  5. Lady Starlight 14/06/2016 17:08

    Tudi sama sem se komajda prešlepala čez knjigo. Trenutno berem Cvetje po nevihti, ki se vsekakor veliko boljše bere in je kar prijetna, čeprav med najljubše je PA ne bi mogla ŠTETI.

  6. Bučka 23/08/2016 15:55

    Meni sta obe knjigi, Cvetje po nevihti kot tudi Polnočni princ, hudo odlicni. Obe sem sicer brala po kosih (na hitro res ne gre, se strinjam s sobralkami) vendar uživala v vsakem poglavju. Take sorte zgodbi sta (tudi Princ), da ostaneta v spominu. Maddy in Leigh vzljubita svoja moška z vsemi napakami in všeč mi je, da se onadva na koncu zgodb ne spremenita popolnoma (“kao” v imenu ljubezni za 180 stopinj), temveč ostaneta večplastna, tako dobra in vredna kot nepopolna. Epilog je dolg – ok – vendar, ali je bil dodan kasneje na željo urednika knjige za HEA?
    Upam, zelo, da bo prevedena še kakšna podobna knjiga od te avtorice. Ocena:4+.

  7. Mojca 24/05/2022 13:36

    Meni, pa je ta knjiga po dolgem času nekaj posebnega, nekaj drugačnega, vse knjige ki jih berem imajo podobno zgodbo. Ta pa ni niti pod razno razvlečena(nazadnje sem brala Zapeljiva grofova igra in več kot pol knjige opisuje njuno pisanje dolgočasna) škoda da niste prebrale, polna prikritih čustev, zgodba se odvija hitro, ne opisuje v dolgih straneh nekega kraja, ali dogodka. Vredno branja.

Napiši komentar