Tuckerjeva last

Tuckerjeva last

Avtor: SARAH MCCARTY
Serija: Hell's Eight Erotic Adventures, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Tucker's Claim

* * *     19 vote
Oceni knjigo:
6

Neusmiljeni teksaški ranger Tucker McCade je otrok mešane krvi, zato se je že zgodaj naučil, da se za preživetje mora boriti. Njegov vsakdan je prežet z nasiljem. Dokler ne naleti na kvekersko vdovo Sally Mae, v katero se na smrt zaljubi.
Ko se Sally Mae ne more več upirati njegovim čarom, privoli v prepovedano razmerje, v katerem ji Tucker izpolni vse skrite želje in jo popelje v pohujšljivi svet naslade. Toda neomajna mirovnica se težko sprijazni z njegovim poklicem in nikakor ne more razumeti, kako lahko Tucker tako hladnokrvno ubije drugo bitje.
Vsaka strastna noč, ki jo preživita skupaj, ju še bolj poveže, dokler se nekega dne ne srečata z njegovo preteklostjo …

 

Komentarji:

  1. Krofi 25/09/2016 12:58

    Z eno besedo: katastrofa! Se vam na splača ubadati z njo. Če bo kateri ta knjiga dobra me res zanima zakaj, jaz je namreč ne ocenjujem niti za zadostno. Najprej sem preskakovala strani, nato cela poglavja, dokler se nisem sprijaznila, da me knjiga utruja in dobesedno odbija s svojo (ne)zgodbo. V knjižnico sem jo vrnila neprebrano.

  2. nejka 25/09/2016 14:59

    Beez prave zgodbe. Pika.

  3. Renata 29/09/2016 9:05

    Smo si različni, še dobro, da je tako veliko knjig na voljo. Meni je bila pa všeč, prinaša nekaj novega, drugačnega.

  4. Lady Starlight 04/10/2016 16:30

    Meni je bila pa ta iz serije ša najbolj všeč. :) Čeprav seveda knjige niso nekakšni biseri, se je to dalo prebrati. :)

  5. monique 22/11/2016 21:00

    Ni bila tako slaba. Zanimiv mi je bil ta izpostavljen problem, kako se mora Tucker spopadati s svetom, ker je mešane krvi. Ampak zgodba bi bila lahko bolj razvita. Na začetku se mi je zdelo, kot da manjka ene par poglavij in Sally Mae je bila zelo skopo predstavljena. Lahko, da je bilo sicer v prejšnji knjigi, že kaj več povedanega o njen, samo jaz se res ne spomnim. Tudi kasneje samo tako malo mimogrede omeni njeno preteklost, ne da bi kaj več konkretenega izvedeli. No v naslednjem delu bomo pa končno dočakale Ari :)

  6. Nefertiti 08/06/2018 19:52

    Zanimiv erotični roman, v katerem se bralec vrne nazaj. Čas, ko so bili Indijanci potisnjeni na rob družbe, čas, ko so se odvijali pokoli med belim človekom in vsemi ostalimi, ki so se mu postavili na pot.
    In v tej zgodbi se najdeta močan Indijanec in krščanska belka, ki sta si tako različna, a ravno to ju vleče drug k drugemu.
    Zgodba se zelo zanimivo prepleta in zajame tako bistvo njune preteklosti, razlog, zakaj on opravlja delo, ki ga, prav tako tudi razlog, zakaj je njen pogled takšen, kot je…
    Povzame tudi, kako pomembno je, da imaš svojo družino, ki ni nujno krvna, s katero živiš v nekem varnem okolju in s katerimi se lahko podaš tudi v boj, ter se zavedaš, da ti nihče ne bo obrnil hrbta.
    Všečna zgodovinska zgodba, ki približa čase bojevanja do smrti, povezanosti in iznajdljivosti, kar avtor začini tudi z erotičnimi inserti med glavnima akterjema.
    Knjiga vsebinsko ni romantična, se pa precej približa časom, ki so bili neusmiljeni, sploh do manjšin, od katerih je beli človek jemal zemljo in prikaže tudi oviro, ki nastane, če se zaljubita dva, ki nimata iste barve polti.

Napiši komentar