Ena majhna laž

Ena majhna laž

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: Ten Tiny Breaths, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: One Tiny Lie

* * * *   34 vote
Oceni knjigo:
5

Livie Cleary je bila vedno popolno dekle – toda kmalu ugotovi, da ni vse v popolnosti, in spoznanje, kdo v resnici je, bi lahko pomenilo, da bo na svoji poti naredila nekaj napak.

»Bodi mi v ponos.« To so bile zadnje besede, ki jih je oče namenil Livie. Vseh sedem let od tragične smrti staršev se je Livie trudila, da je z vsako odločitvijo, izbiro, besedo in dejanjem dosegala njuna pričakovanja, medtem pa z vso močjo in zrelostjo skrbela za svojo sestro. Zdaj pa je tik pred vpisom na univerzo in nepričakovani izzivi bodo preizkusili njeno trdoživost – in srce.

Livie vstopi na Princeton z izdelanimi načrti in trdno odločena, da jih uresniči: v letniku bo najboljša; vpisala se bo na študij medicine; spoznala bo prijetnega, spoštovanja vrednega fanta, s katerim se bo nekega dne poročila. Njeni načrti pa prav gotovo ne vključujejo alkoholnih sadnih želejev, žurerske sostanovalke, ki ji Livie ne more ničesar odreči, ali Ashtona, arogantnega – in izjemno privlačnega – kapetana moške veslaške ekipe, ob katerem po naravi sicer mirna Livie izgublja živce. Za nameček je tudi sostanovalec in najboljši prijatelj Connorja, ki povsem naključno popolnoma ustreza Liviejinim merilom. Zakaj torej kar naprej razmišlja o Ashtonu?

Komentarji:

  1. Travniske cvetlice 17/10/2016 21:42

    Lepo nadaljevanje. Čeprav sem ze malo pozabila vsebino prve knjige.

  2. Sabina 19/10/2016 16:59

    Čudovito branje, mene je popolnoma prevzelo. Ashton nam pokaže, kako lahko tudi ranjeno srce zelo močno ljubi, Livie pa nas nauči, da ni pomembno, če nisi popoln – včasih nam naše napake pokažejo pravo pot v življenju.
    Čista petica!

  3. neja 13/12/2016 9:15

    Popolnoma se pridružujem Sabininem mnenju. Čista petka!

  4. S.Girl 21/11/2018 13:55

    Ashton, Ashton, Ashton … Takoj, po njunem prvem srečanju je prepoznal, da je Livie njegovo dekle za vedno. Kako žalostno, da veš, da pri staršu nisi zaželen in to pri taki starosti življenja :-( šmrk … Ampak roka pravice poskrbi za vse, in prava ljubezen vedno najde pot in premaga vse.
    E N K R A T N A zgodba.

  5. Iza 06/11/2020 9:56

    Čudovito, tekoče branje. Žalostna življenjska zgodba glavnih junakov, s srečnim koncem. Ljubezen je luštna stvar. :-)

Napiši komentar