Profesionalec

Profesionalec

Avtor: KRESLEY COLE
Serija: The game maker, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Professional

* * * ½   37 vote
Oceni knjigo:
16

On določa pravila …

Mafijski izvrševalec Aleksander Sevastjan – Sibirec – je neomajno zvest svojemu šefu, dokler ne spozna njegove dolgo izgubljene hčerke, ljubke skodrane rdečelaske, ki ga začara in mu požene kri po žilah kot še nobena doslej. Ukazano mu je, naj jo zaščiti, toda Sevastjan bi naredil vse, da bi postala njegova.

Pravila so namreč zato, da se kršijo …

Doktorska študentka Natalie Porter si je komajda opomogla od prvega pogleda na osupljivega Sevastjana, že jo je profesionalec ugrabil in odpeljal v Rusijo, v svet neizmernega bogastva in neslutenih užitkov. Z vsakim dnem, ki ga preživi pod njegovo zaščito, se vse bolj zapleta v njegov mojstrski urok.

Je pripravljena na to igro?

Toda vse ni tako, kot je videti. Da bi Natalie umaknil iz sovražnikovega dosega, jo mora Sevastjan skrivati. Iz razkošne palače v Rusiji jo odpelje v dekadentno podzemlje prestižnega Pariza, kjer ljubimca odkrivata svoje najtemnejše – in najbolj skrite – fantazije …

Komentarji:

  1. Sandra 09/03/2019 16:04

    Čista erotika, tako, da tisti, ki vam to ni všeč, je ne brat. Mene so navdušile, sploh, ker je uporabila ruske like, pač malo drugače. Je pa dokazala, da zna pisati zgodovinsko romantiko in erotiko.

Napiši komentar