Osvojiti višavca

Osvojiti višavca

Avtor: KINLEY MACGREGOR
Serija: MacAllisters series, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Claiming the Highlander

* * * *   30 vote
Oceni knjigo:
10

Govorilo se je, da lahko Braden MacAllister, angleški baron in ponosni višavski bojevnik, z enim udarcem premaga sovražnika – in žensko z enim samim poljubom. Toda videti je, da pri Maggie to ne učinkuje.

Trmoglavka z ognjenimi lasmi je odločena, da bo končala dolgotrajni spor, ki besni med njihovim klanom in sovražnikom, in je neobčutljiva na Bradenova prizadevanja, da bi ustavil njen drzni načrt. Toda ustavil jo bo takoj, ko mu bo uspelo dobiti vtikljivo lisičko na samem … in jo bo obsipal s strastnim ljubkovanjem ter neubranljivimi poljubi. Vendar pa bo potrebnega še kaj več, kot so le lep videz in dobro izbrušene besede, da mu bo uspelo rešiti zaplet.

Ne glede na to, kako drhtijo pod Bradenovim čutnim ljubkovanjem … ta svojega srca ni dal še nobeni – in ga niti ne namerava. Toda ali si Maggie lahko drzne sanjati, da bi doseženo premirje v njenem klanu pomenilo tudi, da bi osvojila najčudovitejšega Višavca?

Komentarji:

  1. Sabina 03/11/2016 10:04

    Zabavno in hitro berljivo! Všeč mi je bilo, kako so ženske vzele vajeti v svoje roke in se niso hotele pokoriti moškim, ki so zato postali vsi nemočni. Maggie ima veliko srce, je trmasta in predana svojemu cilju, da bi zagotovila mir med sprtima klanoma. Vendar vse seveda ne poteka gladko, saj njen mir poruši poredni Braden, ki ga že od nekdaj obožuje in prav zabavala sem se ob njunih iskrivih dialogih. Komaj čakam, da spoznam Sina, zdi se, da je v njem še veliko skritega.

  2. Lady Starlight 03/11/2016 12:39

    Vsekakor se podpišem pod Sabinin komentar, n dodajam le, da je ta odlična, ampak zgodba o Sinu je pa fenomenalna.

  3. Simona 09/12/2016 13:54

    Hitro branje! Drugače luštna, ni pa ne vem kaj. Podobno kot prva.

  4. Lea 15/12/2016 11:16

    Tudi jaz se strinjam s Sabino.

  5. travniške cvetice 05/01/2017 8:46

    meni pa ni šla. sploh mi ni steklo branje te knjige

  6. Bučka 05/01/2017 23:43

    Pravi cukrček – tale knjiga. Pogovori med Bradnom in Maggie nadmestijo preprosto zgodbo. In Sin…uf. In pa to, da je Braden večino življenja “bežal” pred pripadnicami “nežnega” spola – ne zelo verjetno. Boljša kot prva, zabavna, jaz sem v njej reeees uživala.

  7. monique 07/01/2017 1:14

    Sicer sem prebrala do konca, ampak se sploh nisem mogla vživet v zgodbo. Upam, da bo naslednja knjiga boljša, ker mi je Sin res zanimiv lik.

  8. Taddie 12/01/2018 0:38

    Zabavna zgodba, z močnimi ženskimi liki, junakinjo, kot se šika. Sicer nekoliko neverjeten zaplet, a konec koncev te naše romance beremo zaradi junakov in ljubezni, ki najde pot. In to imamo večkrat kar pred nosom,kajne, Braden? ;-)

  9. mikica 10/07/2018 9:51

    ne vem…saj zgodba je ok, ampak se mi je vse skupaj vleklo, ves čas samo neko razmišljanje, kako je ona taka in taka in on tak in tak in… preveč razmišljanja glavnih junakov, ki kar nekako zakrije samo zgodbo in dogajanje… tako da sem kar preskakovala po cele strani, da sem se le pritolkla do konca.

  10. Nika 13/05/2019 15:27

    Meni na zacetku nekako ni sla,potem je pa steklo,ko so odsli Braden,Maggie in Sin na pot do sovraznikovega klana.Dialogi so vroci,zanimivi,smesni.Ni mi zal,da sem jo kupila (in prebrala).
    .

Napiši komentar