Vse od predaje

Vse od predaje

Avtor: JULIE ANNE LONG
Serija: Pennyroyal Green, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Since the Surrender

* * *     18 vote
Oceni knjigo:
7

NEUSTRAŠEN. ZVEST. GENIALEN. NEUSMILJEN.

O angleškem vojnem heroju, stotniku Chasu Everseaju, je venomer slišati same srčne besede, toda v življenju vseh Everseajevih se na žalost pojavlja še ena beseda: težave. In za Chasa se težave pojavijo, ko prejme skrivnostno vabilo na srečanje v Londonu … Tam pa se v živo sooči s spomini na svojo najhujšo pregreho iz preteklosti: Rosalind March, edino žensko, ki je nikakor ni mogel pozabiti.

Pred petimi leti je lahkomiselna, očarljiva lepotica hlepela po pozornosti mogočnega stotnika. Zdaj pa je Rosalind hladnokrvna in zbrana ženska, poželenje pa zadnje, kar bi ji hodilo po glavi. Njena sestra je skrivnostno izginila in Rosalind potrebuje Chasovo pomoč, da jo najde. Toda med raziskovanjem najtemnejših londonskih kotičkov se znova vžge dolgoletna tleča strast, prebudijo se spomini na stare bitke, Chase in Rosalind pa se znajdeta pred izzivom: se bosta vdala vročemu, globokemu poželenju in morda celo ljubezni?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 03/11/2016 12:35

    Ta mi je bila od te pisateljice najbolj všeč.

  2. Book lady 03/11/2016 20:07

    Lep pozdrav
    Imam ohranjeno zbirko knjig Brende Joyce in ker je že večkrat prebrana bi jo prodala po razumni ceni heh. Knjige so s trdimi platnicami. Imam precej veliko zbirko knjig in bi jih prodala. Tako da če vas zanima sem tukaj za ostale informacije.
    SezNam:
    Brenda Joyce
    Julia Garwood
    Kresly Cole
    S. Phillips
    Christina Dodd
    J. Kenner
    Mary Balogh
    Tessa Dare
    E. L. James
    Jill Mansel
    Samantha Young
    Julia Quinn
    In se kaj bi se našlo. :)
    Pišete mi lahko na moj email suzanakraner00@gmail.com

  3. Travniske cvetlice 28/11/2016 23:16

    Meni pa ni stekla. Nisem je prebrala do konca.

  4. Bučka 29/01/2017 0:55

    Kaj pa vem, tisto z muzejem (in lutkami) me ni ravno navdušilo. Všeč pa mi je bilo brati o čustvih, ki jih v Chasu vzbuja Rosalind (še posebej, ko se ji končno izpove, kaj res čuti – sladko). Vendar tista druga prepletajoča zgodba o izgubljeni sestri, o skrivnostih in kako se to razplete…OMG. Še vedno mi je bila najboljša prva, Nevarnost naslade.

  5. michelle 18/02/2017 23:40

    Osnova zgodbe ni slaba. Vseeno pa me nekako ni najbolj pritegnila (na trenutke sem se zalotila, da poleg branja razmišljam še o drugih stvareh – in to zagotovo ni dober znak!).
    Zgodba se giblje nekje med romanco in detektivskim romanom. Res je, da je zaradi tega drugačna od običajnih zgodovinskih romanc.
    Moja ocena: povprečno 3.

  6. Monique 04/03/2019 12:15

    Sicer mi je bila najmanj všeč do sedaj, ampak sem vseeno uživala v zgodbi. Lahko pa bi bilo malo več romance in malo manj tega historical mystery aspekta.

  7. Erikson 16/02/2021 16:00

    Zgodba zanimiva, ampak opis in dejanski razplet popolnoma zanic. Ljubljenje v muzeju in podrobnosti. Veliko razocaranje. Zal ena slabsih del, ki sem jih brala.

Napiši komentar