Angelski delež

Angelski delež

Avtor: J R WARD
Serija: Bourbon Kings, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Angels' Share

* * * ½   24 vote
Oceni knjigo:
7

 

Družina Bradford iz Charlemonta v Kentuckyju je smetana visoke družbe – do tega položaja pa so prišli zahvaljujoč ekskluzivni znamki burbona. Njihova zapletena življenja in prostrano posestvo obzirno vodijo zaposleni, ki so neizogibno prepleteni z družinskimi zadevami. To postane očitno, ko je vedno bolj jasno, da bi samomor glave družine utegnil biti umor.
Sum pade na vse – zlasti na najstarejšega brata Edwarda. Sovražna čustva med njim in očetom so znana vsem in tudi Edward ve, da se lahko znajde na seznamu osumljencev. Ko se preiskava smrti stopnjuje, se Edward zaposluje s praznjenjem steklenic – kakor tudi s hčerko nekdanjega trenerja konj. Medtem pa je finančna prihodnost družine odvisna od poslovne tekmice, ženske, ki si želi Edwarda.
Vse ima svoje posledice in vsak ima svoje skrivnosti. In le redkim je mogoče zaupati. Tik preden družina propade, se vrne nekdo, za katerega so vsi mislili, da je izgubljen za vedno. Domov je prišel Maxwell Bradford. Toda … vprašanje je, ali je rešitelj ali najhujši od vseh grešnikov.

Komentarji:

  1. Renata 24/01/2017 16:57

    Mešani občutki po prebrani knjigi. Sem pričakovala več.

  2. Taddie 07/03/2017 9:29

    Meni je všeč tudi tale, morda še malo bolj kot prva. Zelo zanimivo branje, me je ves čas vleklo naprej in sem morala v kosu prebrat do konca :-D Komaj čakam tretji del, ma bo še trajalo, ker sploh še ni izšel v izvirniku. Hehe, to je taka knjiga, po kateri bi zagotovo lahko posneli nadaljevanko :-) Zanimivo, nimam najljubše osebe iz teh knjig, so vse zelo zanimive in večplastne. Če je bila prva knjiga nekoliko bolj Lancejeva, je ta za kanec bolj Edvardova. Bo tretja Maxwellova? ;-)

  3. Travniske cvetlice 22/03/2017 22:59

    V primerjavi s prvim delom se mi je ta zelo vlekla. Nima nekega strasnega zaplet in zelo dolgo se priblizujemo koncu. Dva dni zivljenja opisuje na stotih straneh. Ali katera ve koliko delov sploh bo.

  4. Travniske cvetlice 22/03/2017 22:59

    V primerjavi s prvim delom se mi je ta zelo vlekla. Nima nekega strasnega zaplet in zelo dolgo se priblizujemo koncu. Dva dni zivljenja opisuje na stotih straneh. Ali katera ve koliko delov sploh bo.

  5. Nani 24/04/2017 8:14

    Se strinjam s Taddie. Tudi meni je bila ta še boljša kot prva…
    Knjigi sem prebrala v dveh dneh in mogoče tako zgodbi lažje slediš…

  6. star 04/05/2018 17:53

    Zdravo punce, ve katera ali bo preveden tudi zadnji tretji del???

  7. star 15/11/2018 18:35

    Supeeer zaključek serije. :-) Priporočam…

Napiši komentar