Dekle za en mesec

Dekle za en mesec

Avtor: AUDREY CARLAN
Serija: Calendar Girl, 1.,2.,3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: January, February, March

* * *     24 vote
Oceni knjigo:
7

Povsem preprosto je. Potrebovala sem denar. Veliko denarja. Milijon dolarjev, če smo natančni. Toda znesek ni bil pomemben. Pomembno je bilo le to, da je na nitki lističa s ceno viselo življenje mojega očeta.

Brez denarja ni življenja.

Rok za izplačilo je eno leto. 1. januarja bom morala plačati, ali pa bo moj oče umrl. Ko se človek sooči s takšnim ultimatom, da vse od sebe.
In prav to sem naredila jaz.

Sprejela sem delo za … izbrano spremstvo. Moja vloga je, da služim kot ljubka in uglajena spremljevalka za vse, ki lahko plačajo 100.000 dolarjev na mesec za mojo družbo. Za seks se lahko odločim po lastni izbiri, to pa mi prinese dodatnih 20 %.

Mia Saunders je komajda ušla omalovaževanja vrednemu življenju v domačem Las Vegasu, ko izve, da so njenega očeta brutalno pretepli, ker ni odplačal hazarderskih dolgov. Težava je v tem, da je vodja izsiljevalske tolpe njen nekdanji fant, ki je v resnici nizkoten brezobzirnež. Še en napačen moški, v katerega se je zaljubila. Toda zdaj ni več tako. Mia mora služiti kot spremljevalka in mesečno odplačevati očetov dolg. Vsak mesec z drugim bogatašem, s katerim ji ni treba v posteljo, če noče. To naj bi bil lahko prislužen denar, če se stvari ne bi zapletle …

Komentarji:

  1. Amy_lee 01/06/2017 22:44

    Odlična!!! všeč mi je ker je branje razdeljeno na mesece in se pisateljica vsakemu klientu posebej posveti. Kot da bi prebral tri zgodbe v eni knjigi :-) simpatična knjiga nič zahtevnega, skratka dogodivščine punce z zdravim spolnim libidom in noro seksi tipi :-)

  2. neja 02/06/2017 11:02

    Meni pa ni sedla. Preveč površna se mi zdi, prelahkotna, zato naslednjih delov ne bom brala.

  3. taddie 26/06/2017 12:39

    Meni žal ni bila všeč – preveč plehka, z veliko nepreverjenimi dejstvi in tudi precej neverjetna. Glavna junakinja je predstavljena kot idealna ženska. Zelo lahkotno branje, tudi napisano precej preprosto. Ne pa vzet mojega mnenja za sveto, bralke imamo različne okuse, zato je prav verjetno, da bo kdo imel povsem drugačno mnenje od mojega, kar je tudi prav :-)

  4. Lady Starlight 26/06/2017 21:57

    Taddie – do pičice se strinjam s tabo,jaz sem se prav smejala zraven, kak je bedasta in napisana isto tako kar nekaj spacano, kot bi si neka najstnica predla neko fantastiko. )

  5. travniške cvetlice 05/07/2017 18:04

    sodobna kurbica. nadaljevanja naj sodijo drugi, ker me ne zanimajo.

  6. Sabina 21/07/2017 10:12

    Dekle za en mesec (zbirka treh zgodbic) je razmeroma zabavno, predvsem pa lahkotno, mestoma celo plehko poletno branje. Nič več od tega ni, žal. Glavna junakinja je včasih preveč nadležna in nekaj me odbija pri njenem obnašanju, da o erotičnih prizorih ne govorim. Erotika je zreducirana bolj kot ne zgolj na telesne užitke in žal tudi pri Wesu, ki je meni trenutno najbolj všeč, nimam občutka, da gre za ljubezen.

  7. monika 14/10/2017 1:13

    V bistvu so te knjige res nekaj drugacnega od ze branega ………ampak ja v tej prvi knjigi dobis obcutek da bo se slo o sodobni k… samo se sreca da sem nadaljevala z branjem teh knjig ker niti priblizno ni to kar ste mogoce nekatere razbrale iz prve knjige …….sem ravno pri predzadanji in sem navdusena……in mogoce v prvi knjigi ljubezen do Wesa res ni tako ucitna oz sploh ni a verjemite se v naslednjih 100% poklapa …..

Napiši komentar