Kraljevska poroka

Kraljevska poroka

Avtor: GENEVA LEE
Serija: Royals Saga, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Crown Me

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
2

Ko si vsi na vse kriplje prizadevajo, da bi ju ločili, se Alexander bori za Claro. Z zaroko jo prizna za svojo. Clara mu pripada s telesom, srcem in dušo. Moč za njun skupni boj je našla v njegovi dominantnosti. V njegovem nadzoru. V njegovi neizpodbitni ljubezni.

Toda obenem ves čas čuti, kako se nekaj temačnega skuša polastiti njune sreče, kako zlonamernost grozi, da ju bo preplavila. Nikoli si ni predstavljala, da se bo končalo tako. Mislila je, da ve, kaj bo poroka z Alexandrom prinesla v njeno življenje. Kaj bo to pomenilo za njeno neodvisnost. Kako bo to vplivalo nanju kot par.
Ni slutila, kako zelo se je motila.
V presenetljivem zaključku zgodbe o Clari in Alexandru se mora mladi par soočiti z najhujšim, ko vmes nepričakovano in nepravično poseže tragedija. To je boj za ljubezen na vse ali nič …

Komentarji:

  1. Nani 16/08/2017 7:55

    Ta zadnji del pa je pravi tornado. Dogodki si sledijo, da jih komaj predihaš.
    Prebrala sem jo na “eks”.

  2. taddie 25/09/2017 10:19

    Zaključni del trilogije, ki mu sicer sledijo knjige o Belle, me ni ravno “odnesel”. Priznam, da se mi je dobra polovica precej vlekla, pa bi težko rekla, zakaj. Nič posebnega se ni dogajalo, kar se ni že v prejšnjih dveh, vključno z njunimi težavami. Proti koncu zgodba zopet povleče, dogajanje postane hitrejše, vendar mi je pustilo priokus predvidljivega. Za prebrat, sploh, ker nek zaključek mora bit :-) Dopuščam možnost, da je na moje mnenje vplivala Kresley Cole s svojo sodobno erotično trilogijo, ki sem jo brala tik pred tem, in mi je bila veliko boljša.

Napiši komentar