Tvoja do jutra

Tvoja do jutra

Avtor: TERESA MEDEIRO
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Yours until down

* * * * ½ 18 vote
Oceni knjigo:
3

Je bila angel usmiljenja ali hudič v preobleki? Junaštvo med bitko pri Trafalgarju je Gabrielu Fairchildu prineslo odlikovanje za hrabrost, vendar ga je tudi oropalo vida in vseh upov na prihodnost. Zapustila ga je zaročenka, ki jo je naravnost oboževal, in zato se je moški, ki se je nekoč gibal med londonskimi plemiči kot princ, umaknil v osamo na svoje družinsko posestvo. Temne dneve in še temnejše noči je preživljal le ob preklinjanju.

Resnobna negovalka Samantha Wickersham je prispela v Fairchild Park in ugotovila, da se njen varovanec vede kot zver in ne kot moški. Med njunim prvim ognjevitim razgovorom je domišljavega grofa z nabrušenim jezikom zvlekla v besedni dvoboj. Četudi jo je proglasil za »ničvredno pikro bitje brez kančka ženske nežnosti«, ga je na skrivaj privlačil njen nenavadni smisel za humor, pomanjkanje sočutja in predrzno odločnost, da ne bo trpela njegovih neumnosti.

Kadarkoli je bila v bližini, ga je pretresalo poželenje, za katerega je bil prepričan, da ga nikoli več ne bo občutil. Ko je Samantha prinesla kanček svetlobe v Gabrielovo življenje in njegovo srce, sta oba odkrila, da je nekatere užitke najbolje raziskati v temi.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 01/06/2018 21:12

    Čudovita, zelo vtisna, polna preobratov, seže do srca, skratka res zgodovinska romanca, ki te pretrese in ti še dolgo gre po glavi. <3 Priporočam.

  2. Sabina 27/07/2018 13:03

    Se strinjam z lady Starlight. Tvoja do jutra je res zelo lepa in malo drugačna zgodovinska romanca, ki spominja na Lepotico in zver. Res mi je bila všeč!

  3. Taddie 11/08/2018 17:41

    Tista prava zgodovinska romanca z ljubeznijo, ki mora čez nekaj ovir, junaka pa taka, kot ju imamo rade. Humorna zgodba, s kar nekaj odličnimi dialogi, pa obenem tudi ganljiva. Konec pa zanimiv, sem ga pa iz nekega odstavka zaslutila že na začetku ;-) Prevod tudi lep ❤

Napiši komentar