Njegova za vselej

Njegova za vselej

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: Most Likely To, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Doing It Over

* * *     17 vote
Oceni knjigo:
3

Življenje je do Melanie Barlett vse kaj drugega kot naklonjeno. Mlada mama si želi, da bi njeno življenje osvetlil vsaj en droben žarek sreče. Zahteva preveč?

Po koncu srednje šole je odšla iz River Benda, majhnega domačega kraja, kamor se zdaj vrača na obletnico mature. Čeprav so jo neusahljiva razočaranja dodobra oropala upanja na lepo prihodnost, ji domačnost starih prijateljic Jo in Zoe in prijaznost gospe Gine, ki ji ponudi streho nad glavo, dasta tisto oporo, zaradi katere si bo morda upala odškrniti vrata v boljše življenje.

Wyatt Gibson, čeden gradbenik, nikoli ni maral velikih mest. River Bend je kot ustvarjen po njegovih merilih, čeprav je za številne zaspano mesto, katerega družabno življenje je tako rekoč nično. Kar je zanj idila, bi njej utegnilo predstavljati dolgčas. Bo Wyattova umirjena predanost – kljub prihajajoči nevihti – dovolj, da bo z njo prepričal Mel, da je to nemara kraj, ki bi mu lahko rekla dom, kjer bi si ustvarila družino, ki te nikoli ne pusti na cedilu, in našla resnično ljubezen, ki traja vse življenje?

Komentarji:

  1. Sabina 18/07/2018 14:29

    Žal moram reči, da mi tale zgodba ni nekaj posebnega. Avtoričina prejšnja serija o nevestah je bistveno boljša. Pričakovala sem več, čeprav za plažo je Njegova za vselej luštno in lahkotno branje, katere vsebina pa se žal hitro pozabi.

  2. Travniske cvetice 05/09/2018 21:47

    Pravljica za na plažo. Nic več.

  3. Narcisa 15/11/2021 23:07

    No, meni pa knjiga ni bila tako slaba. Res, pa se mi je malo vlekla. Čeprav sem mislila, da bo celo zgodbo ena sam ljubezenska zgodba in nisem predvidela kar malo kriminalke. Hope mi je bila njbolj luštna.

Napiši komentar