Sladke drobne laži

Sladke drobne laži

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Heartbreaker Bay, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Sweet Little Lies

* * ½     21 vote
Oceni knjigo:
4

Izberi si moškega, ki ga ne moreš imeti … Pru je kapitanka dnevne križarke, ki jo zlahka obvlada. Njene težave se začnejo na kopnem. Ko se preseli v novo stanovanje, se ujame z vsemi sosedi, vendar je v nevarnosti, da se zaljubi v Gospoda Pravega, ki je pravi za vse, samo zanjo ne.

Zaljubi se vanj do ušes … Finn O’Riley je lastnik puba, čeden garač, ki si vedno vzame čas za pomoč prijateljem. Ko Pru postane ena izmed njih, ugotovi, kako dobro dene njegov globok, pomirjujoč zelen pogled. Napetost med njima doseže vrhunec po nesreči pri pikadu (raje ne vprašajte, kako), ko si Finn sleče majico.

In potem mu povej resnico … Pru si želi le, da bi bil Finn srečen. Tudi pri fontani želja si zaželi srečo v ljubezni zanj, ne zase. To, da si ga želi tudi sama, je druga zgodba — za katero je bolje, da ostane skrita, kajti njeno razkritje bi lahko spremenilo vse …

Komentarji:

  1. Travniske cvetice 10/10/2018 6:45

    Ah ta je pa prav luštna. Junakinja bi rada pomagala vsem prizadetim po nesreči. Luštni dialogi, zeli hitro se obračajo listi.

  2. S.Girl 12/06/2019 12:03

    Luštna, luštna, luštna … Komaj čakam na zgodbo Elle in Archerja …

  3. Irena 17/08/2021 14:39

    Res je zelo duhovita in zabavna zgodba, s simpatičnimi dialogi. Mimogrede, kdor je ljubitelj naših pasjih prijateljev, se bo še posebej zabaval. Ni le lahkotna zgodba, saj ima junakinja neupravičen občutek krivde zaradi hude napake staršev in se mi zdi, da se človek v določenih situacijah kar lahko poistoveti s Pru….skratka res vredna branja, lepo polepša dan.

  4. Anamarija 05/07/2022 14:52

    Luštna zgodba za poletno branje.
    Glavna junakinja, ki zaradi napake staršev že veliko let skrbi za osebe, ki so bile povezane z nesrečo.
    Finn, ki je od smrti garal in vzgajal brata da imata dostojno življenje in se šele s prihodom Pru razživi, spozna veselje, ki mu je manjkalo.
    Res priporočam knjigo.

Napiši komentar