Prepovedan

Prepovedan

Avtor: JODI ELLEN MALPAS
Serija: Roman
Zvrst: S

Org. naslov: The Forbidden

* * *     22 vote
Oceni knjigo:
1

Kaj naredite, ko ne morete nadzorovati čustev do nekoga? Ko veste, da jih ne bi smeli imeti? Niti v glavi.

Annie še nikoli ni doživela iskric z moškim, tiste močne kemije, ki te oropa sape in te povsem zaslepi. Dokler neke noči ne sreča pregrešno seksi in skrivnostnega Jacka. Med njima se ne krešejo le iskrice, ampak odjekne prava eksplozija strasti.
Prevzeta nad polteno nočjo, ki sta jo skupaj preživela, Annie zjutraj tiho zapusti hotelsko sobo. Prepričana je, da je moški, ki jo je tako močno prevzel in si jo podredil, zagotovo zelo nevaren. Pa vendar je že pregloboko zašla. In Jack ni le nevaren. On je prepovedan.

Komentarji:

  1. Irena 06/10/2021 11:05

    Malo neobičajna zgodba, ki pa se lahko zgodi marsikomu in si je težko zatisniti oči pred tem. Se še prevečkrat dogaja (še veliko huje). Meni je bila zgodba všeč, še posebno, ker Jack prizna svojo napako, kako se je odločil za zakon, ne more pa si pomagati, ko se zaljubi v Annie. In ko ji pove, da je bilo v zakonu že preden jo je spoznal, nevzdržno, da je enkrat že odšel, a ga je žena izsiljevala s poskusom samomora, da se je vrnil nazaj, ga lažje razumem. Annie tudi ni takšna oseba, ki bi zvezo s poročenim moškim “na lahko jemala”, ampak se grize v sebi, čeprav ga globoko ljubi… Ni lahkotna zgodba, jo je pa težko odložiti do konca. Vredna branja, moja ocena 4+*.

Napiši komentar