Ne igraj se z mano

Ne igraj se z mano

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: First Wives, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Fool me once

* * *     19 vote
Oceni knjigo:
2

Cinična odvetnica Lori Cumberland se drži življenjskega vodila Ljubezen je neprecenljiva, ločitev pa prinese neprecenljivo bogastvo. Lori že ima za sabo spodletel zakon z nizkim in bolečim pristankom – in tega si res ne želi ponoviti. Povsem zadovoljna je z opazovanjem zakonov svojih bogatih in slavnih strank. Ko se na križarjenju pridruži nekaterim svojim nedavnim ločenkam, si želi le zabave, sonca in novih prijateljev. A Lori se znajde v skušnjavi.

Za Reeda Barlowa je zasebno preiskovanje mačji kašelj. Pozna zakone, ve, kako jih zaobiti – vse to, medtem ko opravlja svoje delo. Njegovo življenjsko pravilo? Nobenih čustev, nobenega zapletanja … do Lori. S šarmantnim nasmehom in domišljavo prevzetnostjo jo očara in zmede, torej točno tisto, kar je hotel doseči.

Toda to, kar na prvi pogled deluje kot enkratno flirtanje, bi lahko bil Reedov natančno zrežiran načrt. Potem ko njegova preiskava zapluje v nevarne vode, bi bila lahko ogrožena tudi Lori. Reed ima samo eno možnost, da mu da Lori drugo priložnost. A če ji nalije čistega vina, se bo izdal. To pa bi ga lahko stalo priložnost, da si ustvari družino … in ljubezen.

Komentarji:

  1. S. Girl 01/10/2020 14:41

    Č U D O V I T A Č U D O V I T A
    Od tedenskih nevest (serija Weekday Brides) do prvih žena (serija Firs Wives). Zgodba Lori in Reeda – vaaau, noro huda zgodba. Reedova resnična zaljubljenost v Lori.
    “Kadar zaprem oči, vidim tebe. Prisežem, da tvoj glas slišim desetkrat na dan. Gledam tvoje fotografije na telefonu, kadar sem na semaforju.” Ja, pa vaaauuu, katera ženska ob teh besedah moškemu ne bi dala druge priložnosti no …

  2. Narcisa 21/04/2021 15:25

    Wauuu. Tudi zame je bila ta knjiga odlična. Zelo berljiva,ravno prav napeta, ravno prav seksa… Tudi vseh pet żensk enkratnih. Celo Sasha mi je bila zelo všeč. Lori pa sploh, posebno odnos z bratom, da ne govorim z Reedom. Zelo priporočam.

Napiši komentar