Poljubi v mraku

Poljubi v mraku

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 12.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Kisses After Dark

* * *     9 vote
Oceni knjigo:
1

Vse življenje se je izogibala moškim … Katie Lawry, ki je odraščala ob nasilnem očetu, je vedela o moških ravno dovolj, da se je zavestno odločila, da se jim bo v širokem loku izognila, vse dokler je ni na bratovi poroki iz vode rešil Shane McCarthy. Vsi, ki jim je Katie zaupala, so jo prepričevali, da je Shane eden tistih dobrih fantov, in zato se mu je prepustila … Toda ali je Shane zares pravi?

Pripravljen je narediti korak naprej … Pred nekaj več kot dvema letoma je doživel bolečo ločitev, in odkar se je preselil na Gansett, je življenje počasi začelo dobivati smisel. Četudi je bil Shane na otoku med ljudmi, ki jih je imel rad – z očetom, sestro in oboževanim dojenčkom, Shanovim nečakom – in čeprav je imel službo, v kateri je užival, ni bil popolnoma srečen. Trdno pa je bil prepričan, da je s preteklostjo opravil. Ko sreča ljubečo, nežno in seksi Katie Lawry, se v njem obudijo upi, da bi morda lahko še enkrat tvegal svoje srce.

Obkrožena z družino in prijatelji z Gansetta naredita Shane in Katie pomemben korak naprej. Toda ali je njuna zveza zares dovolj močna, da bo kos nepričakovanim izzivom?

Komentarji:

  1. Narcisa 03/01/2022 21:57

    Luštna zgodba, kot vseh 11 pred njo. Družina z otoka mi je močno prirasla k srcu. Prijetni karaktreji vseh.Seveda malo idealistično, amapk prav je tako. Saj beremo za kratek čas. Meni je bila cela serija všeč in priporočam za hitro branje v dolgih zimskih večerih ali kasneje za na plažo.

Napiši komentar