Vojvoda na preizkušnji

Vojvoda na preizkušnji

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Lost Lords of Pembrooke, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: She Tempts the Duke

* * * ½   24 vote
Oceni knjigo:
2

Zgodba se dogaja v Angliji med vladavino kraljice Viktorije. Vojvoda na preizkušnji, vznemirljiva ljubezenska zgodba, pripoveduje o Sebastianu, ki je pobegnil v vojsko, po vrnitvi v London pa ga, zakrknjenega vojaka, nezadržno vleče k lepi pogumni dami, ki je nekoč njemu in njegovima bratoma pomagala pobegniti iz ujetništva.

Komentarji:

  1. samo ženska 03/05/2021 17:25

    Čudovit začetek…zanimiv in napet, seže v otroštvo naših knjižnih junakov, nepričakovano se morajo trije bratje ločiti zaradi izdaje strica…in potem se zgodba nadaljuje, ko tej otroci odrastejo…V življenju so prestali veliko neprijetnih preizkušenj, še posebej Sebastian. Oropan otroštva, dediščine, družine,…vsega se vrne, da bi prevzel naziv vojvode in pripadajočo zemljo prednikov. V preteklosti je pred stricem pobegnil v vojsko in se tam izkazal kot časten in pogumen mož. Novi vojvoda je zagrenjen, zaradi svojega videza in maščevanja. Edina oseba, ki je vesela, da ga zopet vidi je Mary, prijateljica iz otroštva. Kako bosta prelepa, živahna in optimistična Mary in z zemljo prednikov in maščevanjem obseden vojvoda spoznala, da je najpomembnejša ljubezen in zaupanje. Zgodba je polna nenehnih zapletov in konec je seveda srečen. Priporočam.

    Ocena: 4,5/5

  2. Lady Starlight 29/05/2021 20:34

    Uau, knjiga, in upam si trditi, da serija, ki me je od LH najbolj navdusila. Ze ogrodje same zgodbe je tako noro vrhunsko sestavljeno, da clovek kar zahrepeni, da bi vse 3 brate cim prej spoznal: so namrec skrivnostni, cedni in mascevalni … prizanesli ne bodo nikomur, ki jih je pred leti poslal na pot pogube, iz katere so se vrnili kot zmagovalci. V tej knjigi najstarejsi Sebastian znova osvoji prijateljico iz mladosti, ki jim je tiste usodne noci resila zivljenja, lahkozivi ocarljivec Tristan in hladnokrvni Rafe pa si ljubezen morata sele poiskati. Meni osebno serija pusana na kozo, ker imam pac rada bad boye z mehkim srcem. Priporocam v branje, mislim,da to, da srm jo snedla v eni noci,pove vse …

Napiši komentar