Slaščičarna na vrtu

Slaščičarna na vrtu

Avtor: CAROLE MATTHEWS
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov:

* * *     7 vote
Oceni knjigo:
3

Življenje, ljubezen in družina se znajdejo v precepu. Fay Merryweather si je v svojem prečudovitem vrtu uredila majhno slaščičarno, in medtem ko peče slastne torte in puhaste biskvite, lahko njeni gostje uživajo v čudovito dehtečem in cvetočem vrtu. Fay skrbi za slaščičarno, za vrt in še za muhasto mater, kar pomeni, da se čuti odgovorno za vse, kajti če ne bo ona poskrbela, da bo vse teklo kot po maslu, kdo bo? Nato pa v njeno življenje pripluje Danny Wilde, ki živi na kanalskem čolnu, in Fay začne na vsem lepem dvomiti o vsaki svoji odločitvi.

Ko jo doleti nenadna tragedija, se ji svet sesuje kot hišica iz kart in nenadoma ne ve več, kam bi se obrnila. Bo našla moč in sprejela odločitev, ki ji bo popolnoma spremenila življenje, tudi če to pomeni, da se mora odreči tistemu, kar ima najraje?

Komentarji:

  1. Irena 12/02/2022 0:05

    Srednje zanimiva zgodba, če ne bi bila tako razvlečena, bi mi bila bolj všeč. Sem precej strani kar preletela, da sem prišla do konca. Vsekakor so mi bile zgodbe iz serije Chocolate Lovers’ Club precej bolj zanimive.

  2. Nina 19/02/2022 21:59

    Meni je bla pa ta knjiga super.Njene knjige so mi top tko lepo so berljive strani se kar obracajo.Priporocam.

  3. Narcisa 17/09/2022 11:52

    Tudi meni je bila knjiga zelo, zelo, zelo všeč. Kljub tudi žalostni niti zgodbe, sem se od srca nasmejala predvsem, ko je spregovorila Crystal. Strinjam pa se z Ireno, ampak samo zaradi 514 strani.
    Sicer knjigo zelo priporočam za prijetno branje.

Napiši komentar